local-stats-pixel fb-conv-api

21 diena bez ēdiena. Kā tas ir, dzerot tikai ūdeni?14

136 0

21 dienu pilnīgi neko neēdu, veicot ūdens badošanās procedūru. Kā tas ir? Vai cilvēks to var? Kā cilvēks jūtas šādas procedūras laikā? Ko tas dod un kā veikt šo procedūru? Par to šajā video.

136 0 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 14

0/2000

Nu, nezinu gan. Tā uz dullo pakļaut organismu tādam stresam var atļauties tikai jauni cilvēki.

Ar šādu nepārdomātu un speciālista nekontrolēta badošanās var novest pie daudz lielākām nepatikšanām, kā vienkārši liekais svars!

13 0 atbildēt

Ar lielu interesi noskatījos visu. Tavas sajūtas badošanās laikā vislabāk sapratīs tie, kas paši to darījuši. Arī man ir šāda pieredze no tālajiem padomju laikiem. Mana badošanās kūre ilga 4 nedēļas. Tā man bija ziemā, gāju pat uz darbu un ģimenei gatavoju ēdienu un tā nebija domāta liekā svara nomešanai, bet vispārējai veselības uzlabošanai. Man pat svaru nebija mājās un svaru katru dienu nepārbaudīju. Tagad vēl atceros, ka man visgrūtākās bija 3-4 dienas, tad iestājās neizsakāma labsajūta, vieglums un pilnīga vienaldzība pret ēdienu. Dzēru gan tīru ūdeni , gan ļoti vāju zāļu tēju. Labi neatceros, bet šķiet, ka bija melleņu lapas, kumelītes.

Iziešana arī bija ļoti vienkārša. Nebija toreiz nekādu augļu ziemā. Sāku ar mūsu pašu vietējo dārzeņu flečerēšanu, bet ārā gan nespļāvu, pakāpeniski pievienoju graudaugu putras un pārējos ikdienas ēdienus.

12 0 atbildēt

Varbūt nevajag organismu nolaist līdz tādam stāvoklim, ka jāārstējās ar badošanos 😆 Negribu neko tādu mēģināt.

9 1 atbildēt

Neskatījos pilnībā, tāpēc varbūt palaidu garām -

1. ko nozīmē organisma restarts?

2. kāds tam visam pasākumam bija iemesls?

3. rezultāts - vai sajuties baigi forši, vai nekas vairs nesāpēja, vai juties kā no jauna piedzimis utt?

Nekad neesmu sapratis šādas lietas, bet visu cieņu par uzdrīkstēšanos un varēšanu emotion

1 0 atbildēt

Sada veida dietas var reali sabeigt organismu. Var ari sekas paradities velak. Ari svars naks atpakal, bet jau ar uzvuju. Ja reali velas zaudet svaru tad jasak sekot lidzi tam ko ed. Un nedrikst aizmirst par sporta aktivitatem.

0 0 atbildēt

Tas, ka var dažas nedēļas iztikt bez feisbuka/twittera utt. (mūsdienās daudziem ir smags pārbaudījums - azartspēļu, nikotīna, alkohola atkarības vairs ne tuvu nestāv klāt), nenozīmē, ka var nepilnu mēnesi iztikt bez ēdiena.

0 0 atbildēt

MAR - Meel ready to eat.

0 0 atbildēt