local-stats-pixel fb-conv-api

16. Marts - Pieminēsim Leģionārus ņ4

Katru gadu, 9 maijā , krievi Latvijā svin "Uzvaras dienu", kas ir diena kad viņi izstūma Vāciju no Latvijas! Vācieši bija aizgājuši, un krievi palika ... Latvija bija okupeta vairāk nekā 50 gadus. Latviešiem nav vēlēšanās svinēt "Uzvaras dienu", jo Latvija neko neuzvarēja!

16 martā, Latvieši svin Legionāru dienu, kad cilvēki piemin karēkvjus, kuri mēģināja cīnīties par Latvijas brīvību, bet mira par mūsu mazo valsti cīnoties.

Video 1. Krievi svin Uzaras dienu
Video 2. Latvie
ši Svin Leģionāru Piemiņas Dienu

Apskaties uz at
šķirību ka Latvieši protestē Krievus un kā Krievi protestē Latviešus

Iesim Piemin
ēsim Leģionārus





12 6 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

Idiots Tu esi. Nacisti bija tādi paši okupanti, kā padomji. Abi noslepkavoja miljoniem cilvēku un skaitīja sevi par varoņiem. Kamdēļ man jāatbalsta nacisti? Es neatbalstītu vienu žurku tikai tāpēc, ka otra bija tāda pati.

1 1 atbildēt

Pretīgi, kā otrajā video redzamie cittautieši protestē pret leģionāru atceres dienu, kaut gan paši atzīmē 9.maiju, un ne jau kā sēru dienu, kāda tā patiesībā ir, bet gan kā svētkus. Kā teikt, skabargu cita acī redz, bet baļķi savējā neredz. Nevarētu teikt, ka 16. marts man liktos īpaši atzīmējams, bet ja vecie leģionāri, cik nu viņu ir palicis, un  leģionāru tuvinieki klusi aiziet nolikt ziedus, man pret to iebildumu nav. Turpretī 9. maija svinētāju izdarības neaprobežojas ar ziedu nolikšanu. Rīgas centrs gaišā dienas laikā ir pilns ar sadzērušiem cilvēkiem, no kuriem daļa uzvedas izteikti pretvalstiski - staigā ar Krievijas atribūtiku un lieto dažādus saukļus svešvalodā. Es uzskatu, ka 9. maija svinēšana ir jāierobežo. Vai nu  lai viņi to dara klusi kā leģionāri vai nu nedara nemaz.

1 1 atbildēt

Taapeec ka mees aiztaaveejam pasi sevi, un par to muus sauc par nacistiem, es esmu idiots? legionaru diena ir par latviesiem ciinoties pret vaaciem un krieviem!  Neraksti komentarus ja tu nezini vesturi! Paldies!

0 1 atbildēt