local-stats-pixel fb-conv-api

100% taisnība24

18 124

Lieciet mīnusus cik gribiet, bet Mamikinam ir 100% taisnība!



18 124 24 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://youtube.com
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 24

0/2000

Gribētu redzēt to personu, kas apvienojis Latvijas karoga krāsas ar to tekstu...

25 2 atbildēt

raksta autors ir tautas nodevējs, tāpat kā vairums Saeimā sēdošie "likuma kalpi"

19 2 atbildēt

Visu cieņu, ka džeks sevi atdzīst par okupantu, bet tas arī vienīgais viņa uzrunas pluss!

Kas par paradoksu, visu latvieši tagad noskatīsies video un sapratīs katru vārdu, bet, ja video būtu latviski un to skatītos krievs - nesaprastu neko! Manas domas -> viņi tik tiešām auguši, dzimuši LV un viņiem pienākas mazākumtautības statuss, bet pēc pilsonības eksāmenu nokārtošanas. Divas valsts valodas nedrīkst būt, ne jau tamdēļ mūsu senči cīnījās un dzīvības karā atdeva. Viss strīds jau grozās ap to, ka ar latvieti viņi nerunā latviski un latviešu ir tik maz, ka viņi visiem spēkiem cīnīsies par savu taisnību, īpaši jaunā paaudze.

16 3 atbildēt

ja prasi mīnusu, man nav žēl emotion

(video neskatījos, jo darba kompim skana izrubīta)

14 2 atbildēt

ammm...kaads var man patulkot ko tas opis tur staasta? xD shame on me

15 3 atbildēt

Krieviem ir jāsaprot ka Latvija ir maza vals un mums ir maz iedzīvotāju mēs nevaram atļauties riskēt ar valodas izmiršanu.. tādēļ arī mums var būt tikai viena oficiāla valsts valoda. Mūsu valodā nerunā 100 miljonu cilvēku kā to dara krievu valodā.

Krievu valoda un kultūra nekur nepazūdīs, savukārt Latviešu gan var. Tapēc lai neapbižojas. Ja to nesaprot cilvēks tad tiešām lai sēžas vilcienā un brauc.

9 2 atbildēt

Vispar sižets izklausijas diezgan interesants, tikai tur nekur īsti nefigurēja valoda kā tāda, diez kāpēc citās normālās valstīs valsts valoda ir un paliek valsts valoda, bet pie mums ņem un izdomā ka vajag divas tieši tāpēc ka mums ir divas valodas arī rodas šķelšanās sabiedrībā un tas jau no sen seniem laikiem ir pierādīts kautvai ņemam franciju un angliju par piemēru, viņiem ar valodām ari problēmas jo gan vieni gan otri tikai principa pēc nerunā otru valodās, bet valsts iekšienē ar to nesaskarās tādā līmenī kā mēs. Es uzskatu ka visiem kas dzīvo latvijā ir jāzin latviešu valoda, tas vai viņš paralēli zina krievu vācu angļu vai vel nezin kādu tā ir katra cilvēka izvēle, bet liekas absurds ja valsts valodā runājoš cilvēks valstī nevar dabūt darbu tāpēc ka nezin krievu valodu tas ir smieklīgi. Kāpēc citās valstīs neviens par to neiespringst? kāpēc anglijā un visā citā eiropas savienībā lai strādātu valsts darbā ir vajadzīgas valsts valodas zināšanas? tāpēc ka tikai Lindermanis, kas pēc nacionalitātes vispār nav nemaz krievs māk kūdīt citus ar citiem lai gūtu savu labumu.

7 1 atbildēt

No vienas puses viņam ir taisnība, bet tas nav iepējams, jo katrai valstij ir sava vēsture. Un mūsu Latvijas vēsturi, Krievija, ir ietekmējusi pārāk daudz, lai varētu ko mainīt Mamikina kunga ceļā....  

3 0 atbildēt

Severstallis kartejo reiz izcelas, izdari visiem pakalpojumu,  panem salauz rokas un aizsien muti ar vinam pie reizes! Diagnoze- ''komonisma sindroms'' 

4 2 atbildēt

piekriitu visam teiktajam Mamikina :) vajag sekot arii pantiem kas bij rakstiits :) un vis buus ok .. katram cilveekam ir savas domas par to. ja grib lai buutu krievu val kaa otraa ,, tad ejat un balsojat par bet ja nee tad pret!!!! kadas problemas?!?!

1 0 atbildēt

Njāaaaaam 

0 0 atbildēt

Es tomēr nesaprotu, kāpēc viņi mums uzbāžas? Tas tak ir nepieklājīgi.

0 0 atbildēt

слушал в воскресение. Абсолютно с ним согласен (ну или с редактором/режиссером- автором текста), вообще часто умные мысли говорит, но, как говориться, свою голову не приставишь

1 1 atbildēt

Поставил бы +, да -1200 печенек не дают )))))

1 1 atbildēt

"Latviešu valoda kā vienīgā valsts valoda ir Latvijas neatkarīgās valsts pamats. Kopā ar pārējiem Satversmes pamatprincipiem, kas nosaka, ka Latvija ir neatkarīga un demokrātiska valsts, tās teritorija ir nedalāma un vara pieder tautai, latviešu valoda kā vienīgā valsts valoda izsaka Latvijas valsts būtību, "  Domajams viss izteikts ar šo!

0 0 atbildēt

Urlu stilā nobalsot un mainīt pases :D

0 2 atbildēt