local-stats-pixel fb-conv-api

10 lietas, kas mani besī Latvijā (smieklīgi cilvēki)21

43 7

10 Lietas kas man besī Latvijā!

Viens no maniem pieciem video 5 dienu pārbaudījumā. Neuztver to nopietni, šis viss ir tikai kā joks, un smieklu deva tavai ikdienai, bet uztvere par tiem cilvēkiem un lietām nemainīsies kamēr cilvēki nemainās. Iesāku projektu kas man ļaus atbrīvoties kameras priekšā. Ko es darīšu, es sniegšu jums materiālu kas spēs ieinteresēt 5 dienas no vietas, katru dienu jauns video. Ceru ka tev bija interesanti un patika, tiksimies rīt, jauna diena jauns video. JŪS ESAT VISLABAKIE, KEEP IT SIMPLE, DO IT STRONG.

43 7 21 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 21

0/2000
Vienigais ko nevar saprast ir šī video jēga. Zaļumballe lai izkautos? Vipār jau lai ballētos. Sētnieki tīra aiz tādiem kā Tu. Namu parvaldniekam nav liftu,tos tikai uzrauga. Un jā tie ir taisīti padomju laikos. Utt utt utt. Vienvarsakot,ja nav prātīgas,jēdzīgas tēmas un satura priekš video. Tad netaisi nekādu.Vai arī piestradā pie tā
9 0 atbildēt
10. logika? taa to tgd sauc?😀
5 0 atbildēt

Man besī Latvijas youtuberi,cirviju bars nekas vairāk!

4 0 atbildēt

Šādi video top kad cilvēka intelektuālais līmenis ir zemāks par Google AI intelektu.

3 0 atbildēt

Ļoti slikti emotion Lūdzu netaisi video taisīšanas pēc. Ne piecas dienas, ne vienu.

2 0 atbildēt

klausos Tev baigi Rīga nepatīk,neviens ,taču neliek līst ārā no saviem pāķiem un līst liftos vai uzmākties sētniekiem..

1 0 atbildēt
Sūc
0 0 atbildēt
Tu tak izskaties pēc kuces dēla. Atpisies no kameras un sāc dzīvot dzīvi.
0 0 atbildēt
Tu jobenais kropli, Tu esi tik neglīts un pretīgs, kā vispār sieviete var ar tevi skūpstīties? je*al. Novelc to jobnuto keponu, pi*ara smaidu, un beidz topīt tajā kamerā itkā tas būt desas gabals. Video jēga? Nekăda. Zemāks par zemu esi. Neglīts pie tam. Tavā vecumā būtu jābūt tak mazliet saprašanai, bet beidz nīdēt taka žiguļa durvis jobak. Tev bļe sētnieki nepatīk? Nu tad atpisies un ļauj viņiem darīt savu darbu. Tev origo striļīī papirosus? Bļed, tu vakar dzimis esi, vai??? Atmosties realitātē nevis taka maza depressive 14 gadīga mauķele, tikai complainojies par visu. (Don't argue with me)
1 2 atbildēt