local-stats-pixel fb-conv-api

ʙᴍᴡ99

307 11

Vienkārši nav vārdu. Meistarības un stulbuma apvienojums:D



307 11 99 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 99

0/2000

Saproti, man ir vienalga - internets, telefons, dzīvē, manas domas tas nemainīs. Es jau sen esmu pārdzīvojis to vecumu, ka man kādam būt jadot pizdi kā tu saki..... :) Ir citas, daudz efektīvākas metodes kā ar šādiem akstiem tikt vaļā uz ilgiem, ja ne visiem laikiem!

Šaubos, ka šis portāls būtu istā vieta lai par to diskutētu, es tiešām šaubos. Bet nu, tev būtu jāzin, ka tas vien ka katru dienu tu ej uz sporta zāli vai bosku nedot tev tiesības apdraudēt citus uz ielas vai uzskatīt sevi par pārāku.

3 2 atbildēt

GTA in real life :D

1 0 atbildēt

Tas jau jaunais NFS drift edition

1 0 atbildēt

Nu jā, čalis braukt prot, bet kaut ko tādu darīt pilsētā...labi tas nav. Piekrītu visiem, kas uzskata, ka iztrakoties var vai nu trasēs, vai kur citur, bet, ja tā izdarās pilsētā, tad gan ir jāķer un ''jāpamāca'', ka vietās, kur apgrozās cilvēki, tā darīties nav labi. 

1 0 atbildēt

braukt war bet prata nawemotion

1 0 atbildēt

sitas parak riskanti, adrenalinu var kjert ari savadak. es eju atpakal spelet shahu.

2 1 atbildēt

šis bijis. emotion

0 0 atbildēt

Urālu izpriecas.

0 0 atbildēt

shitiem ziimuljiem, kas pa pilseetu shaadi brauc vajadzeetu galvu durviis iespiest!

buutu pa trasi braucis, tad gan buutu iespaidiigaak, savaadaak mans debiilais kaiminjsh Sasha, ar savu 5o zhiguli brauc tieshi taadaa pashaa liimenii!

0 0 atbildēt

Pašai braukšanai jau nav ne vainas, čalis mašīnu labi izjūt, bet tā lavierēšana starp satiksmi tiešām ir stulbuma augstākā pakāpe...

0 0 atbildēt

Šim čalim autovadītāja tiesības nost uz mūžu un sabiedriskos darbus, atbalstītāji komentāros var iet viņam palīgā sabiedriskajos darbos, arī der prātiņu paaudzināt.

Ar šādām izdarībām nodarboties var tur, kur ir 100% pārredzamība un tajā brīdī kad tuvumā nav neviens cilvēks, ne satiksmes dalībnieks. Ja kāds cietīs, tas būs pats un paša autiņš.

Kaitina šitādi mūdži, tos pašus distances neievērotājus neciešu, kas spiežās pakaļā, man aizmugurē ir nikns āķis un aizmugures buferi apskādēt man nav bail, metu pa mēmiem, oij ka maitas ar saviem krutajiem autiņiem tad biksiņās slapina. Es savu lamatu sataisīšu par brīvu un uzvārīšos vēl, bet mūdzis varēs lāpīt vai pirkt jaunu radiatoru, pirkt jaunu dārgu buferi un raudāt par dārgo apdrošinānas maksu :))

3 3 atbildēt

semirs pa sito sodu izrakstitu un wel pa muti iedotu

0 0 atbildēt

nu es nesaprotu kas vsp spokos notiek- iemet kkādu rakstu par bumeru- ajj, BMW gavooo, brauc tikai dauņi ar tādiem

kkur gruzijā kkāds kamikadze paslidinas... srazu vispasaules varonis. nu i pizdu, pirkšu bembi, mācīšos slidināties! būšu gatavs uzklausīt visus komplimentus un pagodinājumus! emotion

0 0 atbildēt

PRO emotion

0 0 atbildēt

Širmis

0 0 atbildēt
Vinam uz trasi jabrauc:D
0 0 atbildēt
Vinam uz trasi jabrauc:D
0 0 atbildēt

Need For Speed - Georgia emotion

0 0 atbildēt

nu lab maksla, bet lidz bridim ka kada ieskries un upuri

0 0 atbildēt

Tas bembja vadītājs atgādija Džeisonu Stethemu (Jason Statham)!

0 0 atbildēt
« 1  2  3 »