local-stats-pixel fb-conv-api

Waverly hills sanatorium .4

30 3

Tā Tad šis ir mans pirmais raksts ceru,kad patiks :) emotion

Ir daudzi avoti , kas stāsta dažādu informāciju. Tādēļ centos apkopot visu īsumā emotion

P.s vietām iespējams būs nesakarīgs tekts , jo tika tulkots no Angļu valodas.

Būvniecība uz slimnīcu sākās 1908. gadā. Un tik atvērta 26.jūlijā,1910. gadā. Tolaik slimnīcā vietas bija ap 50mit tuberkuložu (ko sauc arī par “ Baltā sērga ”) pacientiem vienlaikus. Pirms antibiotikas tika ražotas, TB bija topu slimību augšgalā. Tie, kas saslima nācās ievietot klīnikā un tika izolāti. Slimnieku saslimšana ar tuberkulozi ātrie vien palielinājās un tādēļ ēku nācās palielināt. Celtniecība sākās 1924. gadā martā, un tika pabeigta uzbūvēta 1926 17. oktobris.Tika uzbūvēts pieliekami daudz telpas,lai izmitinātu 400 TB pacientus.Veiverlijs darbojās kā tuberkulozes kopēja līdz 1961.

Tagad, viena no populārākajām vietām ir kalnu sanatorijas veiverlijs Ķermeņa izpletnis! Diezgan baismīga izskata.Tā bija zālē, kur tie, kas bija miruši no savas slimības pārved cauri, kur tuneļā galā gaidija katafalki. To sauc arī par nāves tuneli. ...Ķermeņa izpletnis bija piecsimt pēdu gara.

ir ziņots par šo tuneli kas sastāv no parādībām, balsīm, sajūtām, bailē, un savādām gaismām.

Viss populārakais stāsts ir leģenda par istabu tur medicīnas medmāsa,vārdā Mērija Hillenburg 502 istabā esot pakārusies tur 1928. gadā, Tad atklāj viņas ārlaulības grūtniecību. Variants, ka viņas stāsts ir faktiski saistīts ar vienu no sanatorijas strādājošo ārstu . Ārsts, kas acīmredzot mēģināja veikt abortu bet kaut kas ir nogājis greizi, Un Mērija nomira . Lai segtu savas pēdas, viņš lika izturēties tā, itkā viņa pati būtu atņēmusi sev dzīvību. Vēl viena medmāsa, itkā izdarīja pašnāvību,nolecot no jumta.

Reklāma
Reklāma
Reklāma
30 3 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 4

0/2000

8. tas galds ir tiiiiik biedējoš..... emotion

1 0 atbildēt

P.s vietām iespējams būs nesakarīgs tekts , jo tika tulkots no Angļu valodas.

 

nu ok, bet ja reiz tulko ar googli, tad vismaz parediģē galarezultātu :)

0 0 atbildēt

- par to, ka teksts ir briesmigs, palasīt pat nevar

1 1 atbildēt