local-stats-pixel fb-conv-api

Veidi kā padarīt dzīvi jautrāku.6

212 0

Sveiks,mīļo lasītāj. Vai Tevi arī dažreiz māc doma ,ka uz šīs pasaules vairs nav nekā laba ,ka uz šīs pasaules visi iemesli ,kas liek smieties ir zuduši ? Es zinu ,ka Tev un man ir bijušas domas ,ka dzīve ir palikusi garlaicīga ,ja Tu tā domā tad iesaku izlasīt manas domas kā padarīt dzīvi jautrāku. :)

212 0 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000
Nu pašam ir diezgan steidzīgas tās dienas. Dažreiz pat brokastis nesanāk uzkost (ko es, es viņas tāpat neēdu). Būs jāsāk skatīties pēc šī, jo man sāk rasties sajūta, ka dēļ rutīnas man sāk veidoties depresija, kas ir ļoti nopietni.
4 0 atbildēt

Tu rakstīji šo rakstu ar domu padarīt cilvēkus Tev apkārt laimīgākus un tātad arī pasauli labāku. Par to arī pluss.

3 0 atbildēt

Esi tu pats, jo orģināls ir daudz vērtīgāks par kopijām emotion

Labs raksts, + emotion

3 0 atbildēt
7. es šodien palīdzēju mazai meitenītes izglābt viņas 10 centus - 5 ripoja uz ielas un 5 viņa atstāja metajamies, es iegāju veikalā umts viņai tos atdevu. (viņai naudiņa izbira. Tas, protams ir maz, bet man uzlabojās garastāvoklis un es to darot nedomāju par aukstumu.
2 0 atbildēt

Ja patiešām saņemtos un izmēģinātu šos punktus, dzīve uzlabotos. Pozitīvi. emotion

0 0 atbildēt
Celies. Mucii naljiku un doma ka uztaisit vel lielaku naljiku. Kad namuci naljiku muci vel naljiku un tere to kas ir terejams lai labi pavaditu laiku emotion labs veids ka padarit dzivi interesantu emotionD
0 0 atbildēt