local-stats-pixel fb-conv-api

Valstis, kurās Krievija ir ielīdusi neaicināta66

193 22
« 1  2  3 »
193 22 66 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 66

0/2000

lielais un varenais dara kā grib. mīslis un nevarīgais tik rej

0 1 atbildēt

Pierakstīt aizmirsi kāpēc iebruka Gruzijā, Čečenijā, Ukrainā vispār neviens neiebruka jo, kā zināms tur viņu bāze ir uz vietas (Runāju par Severstopoli). Kāda iskatās Čečenija tagad un pirms iebrukšanas ar Kadirovu un Putinu, Čečenija tagad izskatās pēc bagātākajām valstīm ar milzīgām ivestīcijām. Pastāsti par Gruzijas prezidentu kurš nodeva savu tautu (pārdevās vispār klusēju)... Gribētu paskatīties kā jebkurš no jums aizstāvētu savus tuvos ja viņu intereses tiktu iebradātas zemē...  kā atceros Čečenu teroraktus 90 gados.... bet lielākā daļa pat tad nebija dzimuši no spokiem... čečeni pārdevās tad amerikāņiem un visss tika labi nospēlēts cik atceros amerikāņi psrs uzskatīja kā lielākos pretiniekus un stipru valstu apvienību zem Maskavas diktatūras, čečenu karš gandrīz saplēsa krieviju ekonomiski... viss kas notiek pasaulē ir noteiktu cilvēku spēlēs un ne viss to ko mēs redzam ir tā kā tas īstenībā ir.

Šie visi raksti par krieviju spokos būs paši provokatīvākie jo tomēr Latvijā dzīvo simtiem tūkstošu krievvalodīgo un jaunie kas dzimst krievu ģimenēs runā krieviski , bet ir latvieši. Un šeit neviens neko neizdarīs un ar kaut kādām statistikām ko dod mūsu valdība nenoslēps , ka krievu Latvijā ir krietni  vairāk nekā uzrāda un tāpēc zem šiem rakstiem vienmēr būs tie kas mēģinās aizstāvēt savas intereses emotion

P.S. Gribu paskatīties cik daudz darbiniekus tagad ņem darbā bez krievu valodas zināšanām emotion Lai arī kā negribētos to atdzīt , bet latviešu valoda tiek aizmirsta un nomainīta pret amerikāņu, krievu slengu, vārdiem uttt... tādos tempos pēc gadiem 50 latviešu valoda būs sarkanajā grāmatā emotion

P.S.S Par tām sekām no EU uz Krievijas pusi mazliet smieklīgi emotion pagāja pus gads rublis ir kur bija -10% , bet lielākie zaudētāji palika eiropu laksimnieki utt... BMW, MB, un citi lielie auto ražotāji jau sen pārvākušies uz Krieviju. Pateicoties EU Latvija pašlaik pārdzīvo budzēta iztrūkumu .... tuvākajā nākotnē gaidam vēl nodokļus...

5 6 atbildēt
Kā es ciest nevaru tos propogantes iskalotos krievus....
3 4 atbildēt

Nokopēts no vēstures grāmatas ? Kārtējais Heroina narkotiskais stāsts. Izlasīju tikai pirmos 2 teikumus un brīnos, kā jau netika gulagi un lopu vagoni minēti. Diez ko tev māca tavā kājslauķu bataljonā ?

0 3 atbildēt
Kārtējas cilvēka raksts, kuram uz acīm ir klapes, bet ausīs iespraustas austiņas kurās skan amerikas radio...
4 7 atbildēt

Es saprotu ka mūsidenas nodirst Krieviju ir ļoti populāri. Taču paskatīties kādas problēmas ir mums ir nodevība. Krievija rūpnīcas atver nevis pārdod nesināmiem pircējiem. Krievijā skolas atver nevis slēdz. Krievijā lauki tiek attīstīti. Krievijā bēgļi nesāņem lielāku piķi nekā pensionāri un jaunās māmiņas. Krievijā ekonomika aug. Arvien vairāk valstis grib sadarboties ar Krieviju. Protams, arī Krievijai ir problēmas taču tās ir mazāk nekā mums.

Pajautājat kādam uzņēmējam ko viņi darītu ja Latvija slēgtu tirgu ar Krieviju. Pajautājat. Lielākā daļa tīsies prom. Baltkrievija un Krievija ir galvenās eksportvalstis Latvijā. Ja tiks slēgts tirgus ar Krieviju tad Latvija būs tā cietēja nevis Krievija.

Mums Eiropā ir hu*ova daudz problēmu, taču par tām nestāsta. Nestāsta ka katru dienu notiek vairāki terorakti. Nerāda ka ES ir uz sabrukuma joslas. Nerāda to ka Eiropā attīstās Neo-Fašisms un Neo-Nacisms. To nerāda, jo tad cilvēki sapratīs ka mēs paši esam lielākos sūdos nekā Krievija.

Ir tāds teiciens ''Tu pamanīsi ka kādam ir skabarga pirksā, bet nepamanīsi ka pašam baļķis dirsā''. Pašlaik to var attiecināt uz mūsu politiķiem un tiem aklajiem kuri viņiem seko. 

Un k;apēc mēs pēkšiņi esam aizmirsuši to ka Krievijas Federācija, valsts kuru vada pašlaik Putins, jau no paša pirmssākuma ir atbalstījusi Latvijas neatkarību. Boris Jeļcins, pirmais KF prezidents, palīdzēja mums iegūt neatkarību. Latvieši staigāja ar KF un LR karogu. To mēs esam aizmirsuši.

Gaidu no tevis rakstu ''Valstis, kurās ASV ir ielīdusi neaicināta''! SKaits ir krietni lielāks.

P.S. Es esmu pret Krievijas agresiju Ukrainā un Gruzijā taču man jau ZB šitā Krievijas nodiršana. Mēs te it kā aizstāvam Ukrainu. Kāpēc tad Latvijas karaspēks nav Ukrainā un necīnās pret teroristiem?

0 5 atbildēt
"Attkal"emotion Tie stulbie krievi vinmēr bāž degunu visur.
0 9 atbildēt