local-stats-pixel fb-conv-api

Šokējoša teorija.184

1877 28

Pastāv versija, ka 1945. gadā, pēc 2.pasaules kara, nacistiskā Vācija netika pilnībā iznīcināta, jo daļai Hitlera piekritēju ir izdevies aizbēgt uz Antarktīdu, kur pazemes tuneļu un alu sistēmā tikusi izveidota slepena bāze 211 ar nosaukumu „Jaunā Švābija”. Nokļūt jaunajā vācu valstī varot tikai ar zemūdeni. No sauszemes puses izlūklidmašīnas un kuģi redzēja un vēl arvien redz tikai biezu ledus kārtu un piekrastes klintis.

Video var noskatīties: http://rutube.ru/tracks/389567.html?v=20d401aa8d4e08889e93a7cc7d71a303&autoStart=true&bmstart=1000

1877 28 184 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 184

0/2000

 

viens no retajiem labajiem rakstiem! :) paldies, bij interesanti :)

4 0 atbildēt

Ir tikai 1 lieta, ko es galīgi nesaprotu. Kā var šitādam rakstam ielikt mīnusu?!?!

4 0 atbildēt

emotion

4 0 atbildēt

Un nice, tik labu neko sen nebiju lasījis! :)

Redaktori- medaļas studijā! :)

4 0 atbildēt

jap es ari par so esmu dzirdejis

4 0 atbildēt

Par šo arī biju dzirdējis , patiesība šim ticu vairāk nekā nē , jo Hitlera līķi tā arī neindificēja reiha bunkurā , kur itkā tika atrastas viņa mirstīgās atliekas un arī bija organizācija Hitlera laikos Anenerbe , kas nodarbojās ar mistiku lietu un okultisma darbībām un meklēja visādus mītiskus faktus un tā tālāk .

šķīvīši -  ar tiem ir bijis daudz visādu baumu , jā varbūt tās nāk no Jaunās švābijas , vai arī no kosmosa to ir grūti paskaidrot  bet nu visā visumā būtu interesanti piedalīties ekspedīcijā meklējot jauno švābiju :)

5 1 atbildēt

vovo labs emotion

4 0 atbildēt

No kurienes vācieši ņēma tik svarīgo izejvielu? Nu patiesībā viņi to ņēma no Zviedrijas, tāpēc arī zviedrijai neviens neuzbruka un neizbombardēja to, tāpēc arī vāciešīem neaptrūkās tērauds..

3 0 atbildēt

Tādā aukstumā labi saglabāsies...........

3 0 atbildēt

Super truper raksts.

Hitlers ir viltīgs. emotion

4 1 atbildēt

Labs raksts,jau kādu laiku dzirdēta teorija,tikai tagad normāli aplūkota,šķiet neticami! Bet mūsu tehnoloģiju laikmetā kapēc ne?

8 5 atbildēt

Ei tak tu galīgg... ja ta ir patiešām patiesība, I join them! :D

9 6 atbildēt

īstenībā man arī stāstīja par šo un ne tik viens cilvēks, es jau domāju sākumā, ka tāds bullshits vien ir... bet tad jau arī viens vēsturnieks sācis par šo interesēties un stāstījis, tad gan var vēl padomāt, bet tas tā, interesants raksts jebkurā gadījumā ;)

4 1 atbildēt

vnk + var ticet vai ne bet mani aizrava tas gan !

3 0 atbildēt

nu kamēr netiks pierādīts pretējais, tikmēr kas to lai zin kas tur notiek. is jau visādi materiāli pieejami par to ka ekspedīciju laikā zinātnieki iziet no telpām tur un pazūd bez vēsts utt...  maybe kaut kas tur arī ir.

4 1 atbildēt

Kāpēc dirš? Normāls gabals, autors centies. Tās nav viņa domas, tā kā nevar teikt, ka autors dirš. Cita lieta, ka tā ir vistīrākā fantastika

3 0 atbildēt

interesants raksts, lasīt jau var, bet ticēt gan nevajag. :)

3 0 atbildēt

emotion 

3 0 atbildēt

Ekselence man saka, ka viss vēl ir priekšā.

3 0 atbildēt

Skaista pasaka. Ja jau viņiem tur tik krutas tehnoloģijas , tad kapēc viņi vel nav palikuši visu pasauli zem tupeles, realizējot Hitlera sapni. 

3 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »