local-stats-pixel

Sniper rifles8

34 8

Snaiperis ir karavīrs armijā, kurš ir apmācīts rīkoties ar snaiperšautenēm. Snaiperi spēj trāpīt ar šiem ieročiem mērķī no ļoti lielas distances. Lai to spētu izdarīt, pie viņu ieročiem ir piemontēts optiskais tēmeklis. Snaiperi arī tiek speciāli apmācīti, lai tie paliktu ienaidniekam neredzami.

Reklāma
Reklāma
Reklāma
34 8 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 8

0/2000

No kurienes tu to ievadu izrāvi? Snaiperis ir militārā vienība, kas apmācīta efektīvi darboties vienatnē vai divatā ar balistikas koriģētāju, atrodoties mērķim nezināmā pozīcijā. Snaipera apmācība ir orientēta uz kamuflāžu, lauka amatniecību, infiltrāciju, izlūkošanu, kā arī efektīvu operētspēju ar augstas precizitātes vītņstobra šautenēm, darbības rādiusam vidēji 50-2500 m. Nākamreiz pārbaudi, vai neraksti muļķības, pirms publicē

10 0 atbildēt

a nekādu aprakstu...ņihuja...nu i kas tas par rakstu ?

5 2 atbildēt

Visi daudz maz zin, kas ir snaiperi. Bet aprakstu par šaujamajiem gan vajadzēja.

0 0 atbildēt

M95?emotion

0 0 atbildēt

piecdesmitos kalibrus man nez kapēc drīzāk jasauc par jaunu klasi nevis snaiperšautenēm. proti, lielāka daļa šo ieroču ir domāta bruņotu transporta līdzekļu iznīcināšanai un vienkārši lai radītu LIELUS caurumus.

ne visos gadījumos snaiperis šaus tikai ar optisko tēmekli. noteiktos intervālos izdevīgāk un ērtāk ir šaut ar integrēto tēmekli, sauktu par ironsight.

0 0 atbildēt

Uzskatu ka snaipers ir augstaka klase armija.... Viņus vienmer respekte....

1 2 atbildēt