local-stats-pixel fb-conv-api

Sniķerveidīgajiem...7

24 16

Atbildes vēstule provokatoram Aivaram Gedroicam

Izlasot Jūsu uzrakstīto ķengu vēstuli "Latvijas Nacionālo karavīru biedrības vadībai", kura bija publicēta "DDD" š.g. 6.numurā, mani pārņēma dziļš sašutums un naids pret Jums. Tiešām jābūt liela mēroga provokatoram, lai varētu uzrakstīt to, ko Jūs esat uzrakstījis savā vēstulē.
Vispirms savā murgainajā vēstulē Jūs ierakstāt savā melnajā sarakstā visīstāko latviešu tautas patriotu, jau mirušo Latvijas Nacionālo karavīru biedrības vadītāju Romanovska kungu un vēl dzīvo patriotu Ojāru Stefanu – Nacionālo partizānu apvienības priekšsēdi par to, ka viņi esot piekrituši, lai tauta nobalso par iestāšanos ES!
Es domāju, ka ar šo antilatvisko sacerējumu Jūs pats tagad esat sevi ierakstījis latviešu tautas melnajā sarakstā!
Savā rakstā Jūs melojat par to, ka Latviešu Nacionālo karavīru biedrība jau piekto gadu nepiedalās 16.marta gājienā pie Brīvības pieminekļa! Nelaiķis Romanovska kungs tikai pēdējā 2004.gadā, tas ir – pusgadu pirms savas nāves – nepiedalījās 16.marta gājienā pie Brīvības pieminekļa. Toties Latviešu Nacionālā karavīru biedrības pārstāvji un latviešu leģionāri visus gadus ir piedalījušies šajā 16.marta gājienā pie Brīvības pieminekļa, izņemot šā gada 16.martu, kad Rīgas Domes vadība ar policijas palīdzību oficiāli neļāva šim gājienam notikt.
Jūs uzdrošināties publiski kaunināt vecos latviešu leģionārus, kuru vecums tagad jau ir stipri pāri 80 gadiem. Ko jūs gribat, lai šie vecie sirmie vīri ietu kauties pie Brīvības pieminekļa ar jauniem spēcīgiem krievu provokatoriem, kuri daudzi ir Jūsu vecumā? Ja vēlaties to darīt, tad personīgi parādiet savu priekšzīmi, nevis kauniniet vecos sirmos latviešu vectēvus!
Pēc Jūsu līdzšinējās uzvedības varu secināt, ka Jūs varat būt "varonis" tikai sacerot savus kārtējos provokatīvos un antilatviskos sacerējumus. Pēc šā gada 16.marta notikumiem Latvijas krievu prese priecājās, ka tagad latviešu nacionālie spēki ir sašķelti divās daļās, bet valdība no tām stāv atsevišķi. Tagad arī Jūs varat priecāties, ka ar saviem sacerējumiem esat aktīvi piedalījies latviešu tautas nacionālo spēku sašķelšanā. Jums vajadzētu beidzot nokaunēties un publiski atvainoties vecajiem latviešu leģionāriem, bet to jau Jūs nedarīsit, jo savu kaunu un saprātu jau esat sen apēdis!
I. Sniķers



ATBILDE STULBAJAM NEKAUŅAM I.SNIĶERIM

Jūsu vēstulē minētie “patrioti” Romanovskis un Stefans tik tiešām ir aģitējuši (nevis vienkārši piekrituši, kā jūs rakstāt!) par to, lai Latvijas pilsoņi referendumā atbalstītu Latvijas iestāšanos kosmopolītiskajā cionistu-masonu-pederastu impērijā ES. Par to katrs, kam ir zudusi atmiņa dēļ sklerozes, var pārliecināties, sameklējot kādu no 2003. gada centrālajām Latvijas avīzēm apmēram mēneša laikā pirms referenduma, kur vairāki desmiti gan plānprātiņu, gan apzinātu ļaundaru aicina latviešus balsot PAR iestāšanos ES. Viņu vidū ir arī N.Romanovska un O.Stefana vārds.
Atsevišķi LNKB pārstāvji tiešām ir piedalījušies gājienos uz Brīvības pieminekli laikā no 2002. līdz 2005. gadam. Šos gājienus organizēja fonds “Latvietis”, Klubs-415, partija NSS, tajos aktīvi aicināja piedalīties LNF! Bet jūsu mīļās LNKB vadība sākumā atteicās rīkot oficiālus gājienus (pirmoreiz tas notika 2001. gadā, aizbildinoties ar Brīvības pieminekļa remontu), bet vēlāk pat nosodīja tos, kas šos gājienus rīkoja un tajos piedalījās (sevišķi spilgti tas izpaudās šogad, 2006. gadā)! Būtībā katrs gan LNKB, gan Nac.Partizānu apvienības biedrs ir atbildīgs, ka viņu organizācijas priekšgalā ir gļēvuļi un nodevēji (tādi kā nelaiķis Romanovskis, Skreija, Stefans). Ja jūs būtu sakarīgi Latvieši, tad vai nu nomestu viņus no amatiem, vai pamestu šīs abas organizācijas. Bet jūs sastāvat vienā biedrībā ar viņiem, tātad esat līdzatbildīgs par to vadības lēmumiem! Starp citu, kad tad jūsu slavinātais Romanovskis gāja 16.martā pie Brīvības pieminekļa? Vismaz kopā ar mani, A.Gardu, L.Inkinu un citiem Īstajiem Patriotiem viņu nereizi neesmu redzējis ejam!
Jums nevajadzētu kauties ar krievu provokatoriem, gan to izdarītu policijas darbinieki un, ja vajadzētu, arī gados jaunāki Latvieši nostātos jums priekšā! Jūsu uzdevums bija tikai pieteikt gājienu, aicināt visus Patriotus tajā aktīvi piedalīties, uzvilkt formas (ja nav, tad uzšūt!), piespraust ordeņus un medaļas, tieši tāpat, kā to dara krievvalodīgie okupanti katru gadu 9. maijā! Bet jūs tā vietā gļēvi atsakāties no gājiena un vēl nosodāt par jums drosmīgākus un patriotiskākus Latviešus! Un tad vēl brīnāties, ka Jūs pelnīti kaunina!
Par Nacionālo spēku šķelšanu – nevar sašķelt tos, kas nekad nav bijuši vienoti! Tie, kuri ciena mūsu prettautisko valdību, kuriem ir svarīgi, ko saka krievu un žīdu prese, manā uztverē nav nekādi Nacionālisti, viņi ir vienkārši nelietīgi piesavinājušies sev Patriotu nosaukumu. Kāpēc lai mēs ar tādiem radījumiem meklētu vienotību? Lai viņi vienojas ar savu mīļo prezidenti Veročku un citiem varturiem!
Bez mazākās vēlmes atvainoties un vispār uzturēt jebkādus sakarus ar tādiem kā Jūs
AIVARS GEDROICS
P.S. Es vienmēr parakstos ar savu īsto vārdu un uzvārdu, bet jūs minat tikai sava vārda pirmo burtu, un vispār, man šķiet, ka Sniķeris nav jūsu uzvārds, bet pseidonīms. Ja tas tā ir, tad atkal kārtējais pierādījums jūsu gļēvumam un tam, ka viss, kas rakstīts manā vēstulē par jūsu organizāciju, ir taisnība, kretīn!

24 16 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

hmm...teikšu tā: Tu aizskar mūsu varoņus,katram ir izvēle ko un kā,bet tam ir arī robeža...un tu šo robežu jau pārkāpj,savā iedomība un egoismā vaino ES ,bet ne vecus cilvēkus kuri ir piedzīvojuši briesmu lietas,kad pats to izjutis,tad sapratisi par ko es runāju.kā nekā pret viņiem jāizturās ar cieņu,kuras tev trūkst

3 1 atbildēt

Tu tik atkal pierādīji savu vienmulību un mīkstumu :)))    16.martā ceru tevi satikt un redzēt.. Visu klātienē , atklāšu tavu būtību. 

2 0 atbildēt

Gedroic , tu vecais mēsls. Tu nekad neesi pratis atbildēt par saviem vārdiem. Lasot tavus rakstus liekas ka tu tāds stučītājs vien esi.  Un arī zinot tevi, tas ir pierādījies. Tu sēdi aiz kompja, un telo patriotu. Tu domā ka ar to pietiek? Tu smagi maldies. Un vai tiešām tev nav kripatiņas pašcieņas ,ka vari atļauties nodirst cilvekus kas ir cīnījusies par tavu valsti? Dzīvo savā mazā pasaulītē, kur visi ir spiegi un čekas stučītaji . Bet vecos neaiztiec.     14/88

2 1 atbildēt

Jūs būtu labāk salvas trulās galviņas piepūlējuši domājot par nākotni, tizlie īdētāji. Man reāli besī tādi drāmas karalienes, ko tavs sūda gājiens panāks? Ja esi patriots pasaki ko tu esi devis Latvijas nākotnei? Tikai īdējis un īdējis par visādiem sūdiem, "piedalījies" gājienā un  ņaudējis ka visi ir tautas nodevēji, čekas aģenti. Parasti es atbalstu vārda brīvību, bet šo ķēmu vajadzētu cenzēt. Tu neesi nekāds īstais patriots, bet gan parasta pļavas avs. Tukša muca tālu skan.

0 0 atbildēt