local-stats-pixel fb-conv-api

Populārākās konspirācijas teorijas50

443 3

Manuprāt, katrs ir dzirdējis kādu konspirācijas teoriju, kā, piemēram, Illuminati vai New Worlds Order, kas kontrolē visu šajā pasaulē! Tieši tādēļ nolēmu uzrakstīt raksru par populārākajām konspirācijas teorijām!

P.S Atvainojiet, ja ir kļūdas, jo pašlaik ir gandrīz viens naktī un sāka nākt miegs, tādēļ varu kaut ko būt palaidis garām!

443 3 50 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 50

0/2000

http://www.stufftoblowyourmind.com/blog/list/10-scariest-bioweapons/ Tur pat 8. ir ebolas vīruss. Daudzas no šīm teorijām izklausās pat ļoti reālas.

0 0 atbildēt

Interesanti par tām zālēm. Cik neesmu dzērusi zāles, kad biju slima, ja, protams, neskaita gripas zāles, tad man tās vienmēr ir palīdzējušas.

0 0 atbildēt

Kā jums liekas vai ja neviens nebūtu paīstam bijis uz mēnes viņi sūtītu cilvēkus uz marsu? emotion

1 1 atbildēt

Izaudz bērns. Nezināju tāpēc arī jautāju.

0 0 atbildēt

kas paliek ar to teoriju ka patiesiba bija iejauktas militaras lidmasinas nevis pasazieru lidmasinas 11 septembra terorakta?

0 0 atbildēt

Negribas jau ticēt, bet liek padomāt! 

0 0 atbildēt

es domāju, ka ir tā ja arī šis viss ir taisnība, mē snemūžam neuzzināsim, ja uzzināsim, tad vai nu tūliņ mirsim, vai arī būs kāda milzīga katastrofa.

palielam, labāk dzīvot uzskatos, ka tās visas ir muļķības, neviss ikdienas probl'[emām vel pievienot šādas nomācošas domas :)

0 0 atbildēt

Neesošā organizācija- tas ir domāts "Anonymous"?

0 0 atbildēt

Viss ir pa īstam. Konspiratori tikai domāti, lai uzkurinātu naidu.

0 0 atbildēt

Tas par Dvīņu torņiem un Mēnesi ir +/- ticams. Pārējais, visticamāk, ir radies uz dzīvojamās istabas dīvāna ar bongu klēpī emotion

0 1 atbildēt