local-stats-pixel fb-conv-api

Padomju laika rotaļlieta - motorjahta14

Šīsdienas trofeja. Padomju ražojuma 1:10 mēroga (Derēs blakus maniem tā paša mēroga auto modeļiem.Par tiem varat uzzināt pārējos manos rakstos.) motorjahta! Ražota 1987.g., pārdota "Bērnu Pasaulē" Rīgā 1988.g. 15. martā. Atrasta nojaucamas mājas bēniņos, man palaimējās iegādāties. Tajā laikā maksājusi 29 rubļus!!! Cik atceros, tas bija padārgi par rotaļļietu. Lieki piebilst, ka man tādas nebija. Tā nu ir sanācis, ka šī rotaļļieta ir sagaidījusi savu mazo puisīti, kurš to saliks un spēlēsies, vienīgā atšķirība, ka viņš jau ir "izaudzis". Bet 1988.g. es tādu ļoti būtu gribējis, labi, ka neredzēju viņu veikalā. Un tajā laikā mani nelaida spēlēties pa ūdeni, pat savu elektrisko zemūdeni ar vadu, es dabūju laist vannā. emotion Modeļa detaļas ir nekad neatpakotos maisiņos, ir mazs elektro motors un pat lodalva! Saglabajušās pat uzlīmes!! Buras perfekti nostrādātas, tas pats ar plastmasas detaļām. Tiesa divi detaļu maisiņi ir nozaudēti, bet domāju, ka 3D printeru ērā man nebūs problēma atjaunot stūres ratu, jahtas statīvu uc. sīkumus. Šī manta ir pietiekoši nogulējusi pažobelēs, risinājums ir viens- jātaisa!

348 1 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 14

0/2000

es šitādai pietinu ar izoleni plakano bateriju, tas motoriņš griezās trīs reizes ātrāk, un tā motorene nesās pa ūdeni ar nenormālu ātrumu.

MOtoriņi tirgojās veikalā pa kapeikām, varēja svilināt nost cik grib. Atceros, ka pirkām motoriņus un lauzām kopā, lai izņemtu tikai magnētiņus.

10 0 atbildēt
Stilīgi!
7 0 atbildēt

Šitādas spēlītes tolaik bija biezajiem!

7 0 atbildēt

tos koka dildo ar likumu vajag aizliegt (kendamas) un atgriezt sitas mantas plauktos !

7 0 atbildēt
Vot skaista manta emotion
4 0 atbildēt
Pa Discovery Channel iet labs raidījums Pawn Star. Tur arī bieži nes uz lombardu seno laiku rotaļlietas. Ja tu būtu dzīvojis Lasvegasā, tad noteikti arī šito jahtu izdevīgi nopārdotu lombardā!emotion
4 0 atbildēt

Bij man tāda padomju laikos, tikai kad es viņu dabūju tad plastmasa bija veca. Pirmajā peldēšanas laikā tā maita noslīka. Tāda škrobe bija.

4 0 atbildēt

 Vērtīgs ieguvums.

3 0 atbildēt
Nu gan mantiņa... Savu laik lidmašīnas līmēju Karināju pie griestiem.. Bet tad vecos bēniņos atradu gaiseni... Gaisa kaujā vinnēja zenīt artilērija
3 0 atbildēt

 emotion 

5 5 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

👌

0 0 atbildēt