local-stats-pixel fb-conv-api

Nogrimušo pilsētu noslēpumi.31

878 1

Lai gan meklējot Atlantīdu, tas joprojām var būt sapnis, šo pilsētu ieraudzīt savām acīm. Kamēr Atlantīda guļ iegremdēta okeānu dzīlēs, un gaida savu atklājēju. Tikmēr citi zinātnieki ir uzgājuši citus savus zemūdens dārgumus, jeb pilsētas, kuras nodrošina pietiekami daudz noslēpumu, lai asināt savu iztēli par tā laika kultūrām.

878 1 31 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 31

0/2000

Šis ir tikai dažas, visā pasaulē zem ūdeņiem ir neskaitāmas pilsētu drupas.. To var izskaidrot ar daudziem faktoriem. Tehtonisko plātņu kustība kuras rezultātā var nogrimt un celties lielas zemes platības. Vel viena ideja ir saistīta ar ledus laikmetu. Ūdens līmenis ievērojami ir cēlies, tāpēc tās pilsētas arī ir zem ūdens. Teoretiski mēs joprojām dzīvojam ledus laikmetā un lēdāji turpina kust, šis proces ilgs miljonu gadu garumā, līdz brīdīm kad iestājās jauns ledus laikmets. Mēs to protams nepiedzīvosim, bet iespējams tad arī ūdens līmenis kritīsies un atsegs neskaitāmas zemūdens drupas.

29 0 atbildēt

Interesants raksts! emotion ++

18 0 atbildēt
Paliek neatbildets jautajums - kas vini bija, kada augsti attistita civilizacija vai atnaceji no citurienes. Interesants raksts.
9 0 atbildēt

Opā oriģinālraksts no tavas puses. Par to vien +

Bet raksts labs! emotion

6 0 atbildēt
Interesants raksts.++++
4 0 atbildēt

+

3 0 atbildēt

+, jo temats un raksts ļoti interesants, bet gramatiskās kļūdas un greizais rakstības stils šajā rakstā diezgan pabojā prieku emotion

2 0 atbildēt

Zemūdens pilsētas ir tik noslēpumainas!emotion

2 0 atbildēt
Kapec tu izplapa vinu noslepumus? Vini tev vairs netices!
2 1 atbildēt

Katrai pilsētai,savi noslēpumi.

1 0 atbildēt

Loti interesanti ;)

1 0 atbildēt

+ Tikai jūdzes un pēdas gan varēji rakstīt metros un kilometros!

0 0 atbildēt

interesati palasīt emotion labs raksts emotion

0 0 atbildēt

Super! emotion

0 0 atbildēt

18. bildē kāds saskatija sejiņu zem tā melnbaltā lineāla? :D

0 0 atbildēt

+

0 0 atbildēt

Par to pilsētu vecumu gan es nebūtu tik drošs. Var jau būt, ka es vienīgais esmu stulbs un man šķiet dīvaini, ka tieši nogrimušās pilsētas ar oglekļa metodi datē kā vissenākais un nevienam. Un laikam jau es vienīgais pieļauju, ka C14 līmenis ūdenī ir krietni zemāks nekā atmosfērā.

0 0 atbildēt

Lielisks raksts. :) Tagad noskaidro par Atlantīdu! emotion

0 0 atbildēt