local-stats-pixel fb-conv-api

Neticamākie fakti par valstīm!!!124

Šoreiz par neticamākajiem valstu faktiem!!!!!

Baudiet rakstu gardēži!emotion

« 1  2  3 »
1517 24 124 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 124

0/2000

Neviens fakts nav jauns. Daudz interesantak cilvēkiem būtu uzzināt ka Nauru no vietējo valodas tulkojās kā "es eju uz pludmali".

0 0 atbildēt

Folklenda salās(Apvienotās karalistes teritorija) uz 3000 iedzīvotājiem ir 500 tūkstoši aitu, jeb aptuveni 350 aitas uz katru iedzīvotāju.

500000/3000 ir ap 170 aitām uz purnu.

0 0 atbildēt

4. Sazogam asfaltu un pārdodam! Kārtīga latviešu domāšana emotion

0 0 atbildēt

 

 

++

1 1 atbildēt

īsta birokrāta atbilde ;P

0 0 atbildēt

nepiekritu ka asv ir modernaki un labak aprikoti tanki,ka krievijai.

1 1 atbildēt

8.Fakts noteikti nav taisnība,mazākā valsts pasaulē ir Vatikāns,Vatikans ir 0,3 kvadratkilometru liela valsts

1 1 atbildēt

da man vienalga,ir ari mazakas valstis par Monako,ar patstavīgajiem iedzīvotājiem,japaskatās atlanta,tad ari pateiksuemotion

0 0 atbildēt

Nevajag meklēt daudzās saitēs,bet pietiks vienā www.wikipedia.org tikai ne LV versiju,tur daudz kļūdas

Tās daudzās saites taisa tādi,kā tu. Saraksta visu,kas ienāk prātā un ta pārējie tam tic. Un tad sākās visādas baumas un nostāsti.

P.S.  - Nekā personīga. ;)

0 0 atbildēt

Pārlasi manu komentāru. Tagad pasaki man, uz kāda pamata tu uzrakstīji tik nesaistītu atbildi. Ja tu pats nejēdz neko par terminoloģiju, tad nevajag obligāti novirzīties no temata.

P.S. Šo terminu mācija 9. klasītē. Iesaku tev pārvērtēt savu zināšanu līmeni.  

1 1 atbildēt

Mazaakaa valsts pasaulee ir vatikaana!

0 0 atbildēt

Njā bet āmīšu tanki ir taisīti no sūdiem (tas ir no beigtu mašīnu detaļām) un pat Latvijas tanki ir izturīgāki un labākiemotion

0 0 atbildēt

Interesanti emotion  emotion 

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

Par tām laika zonām ir pilnīgs bullshit. Francija atrodas tikai 1 laika zonā (12 laika zonas ir puse no zemeslodes) kautkā neloģiski, un ASV ir tikai 6.

0 1 atbildēt

  Neizprotama ir tavu komentāru rakstīšanas secība. Lūdzu, beidz krist histērijā- es domāju, ka mana  pirmā komentāra saturs būs skaidri saprotams cilvēkam, kas noniecina citu cilvēki zināšanas ģeogrāfijā, kas, no ētikas un tava patiesā zināšanu līmeņa, ir "zems tonis".

P.S. Es neuzskatu sevi par zinošu ģeogrāfijā. bet nevajag "sprēgāt" ar saviem komentāriem, puse no kuriem ir uz emocijām "balstīta" satura, kuros ir "ielikti" pāris vienkārši termini. Nepareizo vietni atradi, kur rādīt savas "plašās" zināšanas. Bet, protams, katrs izvēlās "celt" savu pašvērtējumu kā vien var...  

0 1 atbildēt

 Tie nav rakstīti histērijā, drizāk neziņā, ka man jāsarakstās ar indivīdu, kuram viss ir jāpaskaidro, tādēļ jāpiedomā pie katras lietas, ko rakstu. 

"Tikai paskaidrojiet lūdzu, ja esmu tik ļoti histēriski uzvedies, kādēļ jūsu komentāri ir tik gari, ja tie nav histērijā rakstīti?:D"

  Interesants mēģinājums argumentēt savu viedokli, ņemot vērā, ka tavu komentāru saturs praktiski pielīdzināms "spamam". 

"Paldies jūsu augstība par lietas apskaidrošanu, nepamatojot ar faktiem, ko spējīgs nebijāt!"

 Cilvēks, kurš pēc mana avatara nosaka dzimumu, aizrāda man par nepareiza faktu pielietojumu, tos nepaskaidrojot. Manos komentāros (tavos krietni vairāk) ir izteikumi, kurus ir vienkārši noliegt, tomēr daļa var būt patiesa, gan nē, tāpēc ilgstoši būtu jādiskutē. 

  Ņemot, ka tavi komentāri paliek vēl  "seklāki", nesaredzu jēgu turpināt ar tevi saraksti - tā nav produktīva un abpusēji izglītojoši. Esmu izniekojis pietiekami daudz laika.

  P.S. Spriežot pēc tavas argumentācijas, tas, ka ar tevi es neturpināšu saraksti, nozīmēs, ka tev ir taisnība, bet tas tikai vēl vairāk apstiprinās manus izteikumus. Tāpēc, lūdzu, saglabā pašcieņu un beidz šo diezgan bezjēdzīgo diskusiju - strīdu kā pienākās.

 

0 1 atbildēt

  Pretrunās? Pretrunas var saskatīt praktiski jebkur - arī tavos komentāros. Uz ko tu gribi, lai es meklēju apstiprinošu vietni? Šeit nav runa par spējām, bet gan par īpatnēju laika pavadīšanas veidu. Pietam, pats tu neesi argumentējis ar nevienu vietni (mūsu sarunas laikā). Un pat, ja tu to izdarīsi, tad, protams, tu sameklēsi kolonijas/ atkarīgo teritoriju definējumu un teiksi, ka tev ir taisnība. Protams (99% gadījumā), vietnē būs rakstīta vispārīga patiesība un tu mēģināsi balstīties uz tās, lai arī pats tā savu viedokli neargumentēji, vai arī izteici vispārīgus teikumus. 

"..tādēļ lūdzu rimstieties Jūsu Augstība, jo jūsu nespēja dara jums kaunu!"

  Nevajag uzvesties infantīli. Tā nav mana problēma, ka tu argumentē savu viedokli ar "ad hominem".   

0 1 atbildēt

   Nu, tad es tev paskaidrošu, ka mūsdienās (attiecināts uz mūsdienu teritorijām - jaunākajiem laikiem) nelieto terminu 'kolonijas' - tas ir aizvietots ar terminu 'atkarīgās teritorijas'. Vai tiešām tev man jāraksta atpakaļ uz emocionālu histēriju lēkmju balstītus komentārus?...

P.S. Interesanti būtu zināt, uz kāda pamata tu mani uzrunā siev.dz.  

0 1 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »