local-stats-pixel fb-conv-api

Nedaudz par japāņu mafiju.46

812 8

Jakudza – tas ir kopējs nosaukums Japānas organizētās noziedzības, savstarpēji konkurējošām grupām (klaniem). Šī organizācija ir kriminālās pasaules ievērojamākais fenomens. Ārzemju laikrakstu slejās to mēdz dēvēt par „japāņu mafiju”.

812 8 46 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 46

0/2000

tie ir vnk nopietni cilvēki.. varētu jau diskutēt ilgi un gari par to, cik laba vai slikta ir viņu rīcība, bet tie principi un disciplīna ir ļoti vērtīga 

1 0 atbildēt

Samuraju laikos - pirmais cīnās vīrietis (par ģimeni) pēc tam cīnās sieviete (par bērniem) nju un ja tie abi tiek nogalināti, tad nogalināja pārsvarā arī bērnus , jo vēlāk tie paaugoties var sākt atriebt vecāku nāvi.

Sievietes Japānā jau izsenis prot apieties ar aukstajiem ieročiem. Pat gājušas karos un cīnijušās . Bet tāpat viņas bija zemākas par vīrieti.... viņu viedoklis (neatkarīgi no darbiem ) bija otršķirīgs.

1 0 atbildēt

Mafijozņiki ar stringiem!emotion

5 5 atbildēt

"Viņš tiktāl’ satuvinājās ar bandas locekļiem, ka pēdējā vakarā tika uzaicināts apmeklēt nakts klubu." Un, kas notika taalaak? Vinsh kluva par bandas locekli? Vinu nogalinaja? Vienkarsi ieguva bandu kaa savus draugus? Truukst turpinajums, bet taa raksts interesants.

0 0 atbildēt

Jakudzas nospēlēja nozīmīgu lomu Japānas attīstībā pēc otrā pasaules kara, tāpēc tie tika cienīti kādu laiku. Raksts labs lieku +, vēl iesaku daudziem, kas ieinteresēts pameklēt filmu no Discovery, manuprāt saucās "Tokijas Mafija" vai kautkā tam līdzīgi.

0 0 atbildēt

Man ļoti patika, autors malacis. Noteikti painterēšos par grāmatu "Yakuza Moon".

0 0 atbildēt

sun hui čai emotion

1 1 atbildēt

starp citu - pirkstus griež nost arī parastajiem iedzīvotājiem, kas kādā veidā ir apvainojuši mafijas vadītāju vai kādu biedru. pašam ir jāiet pie mafijas vadītāja, lai griež nost pirkstu, savādāk var baigi plāni beigties, izrēķināsies vēl drausmīgāk. pati pamatdoma šadai ''tradīcijai'', ka apkārtējie mietpilsoņi viegli ievēro pirksta trūkumu - tas skaitās ļoti apkaunojoši, šādus cilvēkus bieži atstumj, neņem darbā utt.

2 2 atbildēt

Nu vot, beidzot kas interesants un viegli lasāms emotion

Tagad tik nāksies dabūt rokās to grāmatu emotion

0 0 atbildēt

Nedaudz aizrāvos lasot :D  beigas aprautas, bet tā raksts primā + tev 

0 0 atbildēt

un par katru slepkavību, slepkava sev uztaisa jaunu tetovējumu

0 0 atbildēt