local-stats-pixel fb-conv-api

NLO reliģijā! Kam lai tic??14

Skeptiķi apgalvo, ka NLO fenomens ir izdomāts mūsdienās, bet ko jūs teiksiet, redzot, ka reliģiskajās vēl to tālo gadsimtu gleznās, kuras atrodas baznīcās virs altāra, arī ir attēlots kaut kas, kas liek domāt par NLO eksistenci?

509 1 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 14

0/2000
Nu es personīgi ticu NLO un citplanētiešiem, jo es nedomāju ka Zeme starp mljoniem miljardiem planētu un zvaigžnu ir vienīgā uz kuras ir dzīvība.
23 0 atbildēt

Jātic sev! Domāju, ka pat vispragmatiskākajam cilvēkam dziļi zemapziņā ir doma, ka kaut kur vēl kaut kas eksistē. Un ja visiem ir vairāk vai mazāk šādas nojausmas, tad tā ir arī atbilde.

18 1 atbildēt
Ja salīdzina vēsturisku reliģiju ar kosmonautiku un citplanētu iespējamo tehnoloģiju tad daudz kas var izskaidroties. Un visādi brīnumi pārtop par reāliem futuristiskiem notikumiem. Iespējams Dievs ir citplanētietis vai ceļotājs no nākotnes.
18 3 atbildēt

katru gadu ir simtiem tūkstošu ziņojumu par šo tēmu. ir muļķīgi domāt, ka tāds skaits cilvēku visi piedzīvo halucinācijas.

4 0 atbildēt

Varbūt viņi esam mēs? Vai pirms daudziem gadiem uz šīs planētas dzīvoja, un izmira? Tur ir katram savas domas..

1 0 atbildēt

Ā, vēl var pieminēt "nevainīgo ieņemšanu", - kuras rezultāts tiek attēlots kā gaišmatains gara auguma cilvēks, bet pārējie līdzpilsoņi mazi un melni -, t.i., mākslīgo apaugļošanu un daudz ko citu. Ja paskatās reliģiskos tekstus caur šādu prizmu, daudz kam "mistiskam" parādās pilnīgi reāls izskaidrojums.

1 0 atbildēt

Tad 11. bildē ir redzams citplanētiešu balodis? emotion

Miglas pūšanai acīs jau toč nevajadzētu ticēt emotion

0 0 atbildēt

Vairākiem tur redzamajiem kosmosa kuģiem ir redzami tādi kā sariņi. Pieļauju ka tie NLO darbojas uz gravitāciju, bet tie sariņi ir vienkārši putekļi, sakārtojušies magnētisma iespaidā! emotion 

0 0 atbildēt

acīm redzot,dzineji ir taisīti,tā lai grieztos ,un radītu,kādu enerģiju(kustības),arī tāpec ,ka milzīgā ātrumā nebūtu tādas pretestības lidojot!

0 0 atbildēt

Nu 6. attēlā ir Saule un Mēness

0 0 atbildēt

Es abiem ticu,ticu arī spokiem un spokiem.lv emotion 

0 0 atbildēt

Pirmkart-Kur šim rakstam ir kāda atsauce par doto info?

Otrkārt- palasi agrīno viduslaiko mākslas apoloģētiku......kā māklsinieki atteloja "atvērtas debesis"

Treškārt-vērtība šim rakstam ir 0, bet super ir fakts ka cilvēks domā(lai arī aplami, jo nav iedziļinajies)

ta turpināt......

4 9 atbildēt