local-stats-pixel fb-conv-api

NASA apstiprina pirmo planētu apdzīvojamā zonā.102

1171 4

[pacelts raksts]

NASA Kepler misija apstiprina pirmo planētu apdzīvojamā zonā pie Saulei līdzīgas zvaigznes.

Raksts ir svaigs, paša tulkots un viss tajā aprakstītais ir patiesība.

Žēl tikai, ka visi šie atklājumi un paziņojumi ir vairāk par teorētiskāsm iespējamībām, un kas zina, vai vispār kādreiz praksē varēsim pārliecināties par šo teoriju patiesumu, piemēram, vai kādreiz cilvēks aizceļos uz Kepler 22b un vai vispār to būs vērts darīt.

1171 4 102 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 102

0/2000

kā mani tracina izteiciens "diez vai to kādreiz varēs pārbaudīt" LOL

vēl pārdesmit gadus atpakaļ mani sauktu par slimu, ja es runātu par gigabaitīgiem ramiem, bet par flash memorijiem mani vispār ievietotu kreizenē.

227 5 atbildēt

Tici man, šādu planētu ir daudz vairāk, nekā mēs varam iedomāties!

131 0 atbildēt

mind blowing es gribētu lai uz tās planētas būtu ananāsu mašīnas un cilvēki kas runātu tikai latgaliski ar franču akcentu. viss ir iepējams

87 2 atbildēt

Ņemot vērā to ka uz šo brīdi ātrākais cilvēces radītais objekts "Helios" kosmosā ir sasniedzis prātam neaptveramu ātrumu 252792 km/h, kas ir 0.000234 C, jeb vidējam spokam spokam saprotamā valodā runājot tikai 4269 reizes lēnāks par gaismas ātrumu, tad ceļojums uz šo planētu teorētiski aizņems nieka 2.5 miljoni gadu. Bet tā kā šis ātrums ir nepietiekošs lai izrautos no saules sistēmas, tad ir nepieciešams kaut kas nedaudz jaudīgāks un koniskais filtrs no vecās hondas nelīdzēs.

67 0 atbildēt

Autoram + !

Bet atkal jautāju, kā mēs šo visu redzem, ieskaitot to kā izskatās visums, bet knapi marsa virsmu pārzinam !!? How !

30 2 atbildēt

Kas zin varbūt tagad tie kleperieši tieši brauc pie mumsemotion

19 0 atbildēt

Vienkārši, skaisti...emotion Visp, kosmoss, tā ir skaista lieta...

16 0 atbildēt

Nē, nasai vajadzēja ~3x290 dienas

Gaismas gadi patiesībā nav laika, bet gan attāluma mērvienība, lai gan to mēdz lietot, lai apzīmētu kādu laika posmu. Par dzinējiem - Kā jūs domājiet, cik tad tālu var aiziet tehnikas attīstība bez ārējiem faktoriem? Fizikai ir limiti, kurus tehnika var sasniegt. Drīzāk mēs aklāsim 4 un 5 dimensiju un ceļosim ar entajiem miljardiem km/h ātrumu. Ilustrētajā zinātnē bija raksts, ka teorētiski tas jau ir pašlaik iespējams, tikai ir vajadzīgs dzinējs, kas var sakompresēt visuma matēriju un radīt vilni, kas pārvietojas ātrāk par gaismu, tādejādi nepārkāpjot relativitātes teoriju.

13 0 atbildēt

Lieku plusu, ar domu, ka tas pluss aiziet NASA'i

8 0 atbildēt

kļūdaini ir domāt, ka IT progresē straujāk par kosomosa izpēti. es teiktu, ka IT straujais progress sekmē kosmoloģijas progresu. faktiski IT sekmē jebkuras citas zinātnes progresu. Vajadzētu tākā saprast, ka IT nav tikai dators ar ko veikt aprēķinus, bet tā ir zinātne kas meklē iespējas jebkurus jautājumus risināt elektroniski.

8 0 atbildēt

emm...kāds palabo mani ja es runāju aplamības.....

kāpēc zinātnieki meklē apmēram tik lielu planētu kā zeme? vaita viņiem nebūtu izdevīgāk meklēt 10-20 reižu lielāku lai to planētu tik ātri neapdzīvotu un varētu atrast vairāk interesantus dabas resursus :D

8 0 atbildēt

Es apmeram aprekinaaju :D sanaca 56763170400000000000000 KM :D nau jau tik traki. + no manis patiik shadi raxti :)

7 0 atbildēt

Un iedomājies tik, mērojot tādu ceļu, pēc daudziem gadiem šie ir klāt, lai aplūkotu to planētu, a te- hujakš, ūdens cietā agregātstāvoklī, siena kušķi pa vējam mētājās un nevienas dzīvības emotion Tāadas cerības, ka arī tur mitināsies kkādi Pēteri un Anniņas, bet nekā emotion

6 0 atbildēt

Tev tur vietām vārdu beigās notrūcis m burtiņš :D

Bet rakstiņš interesants, 10+ tavējie :)

6 1 atbildēt

Varbūt teiksim tā,pēc gadiem 50 varbūt varēs uz to planētu aizleist ekskursijā.emotion

5 0 atbildēt

laba informācija, pluss.  Bildēs izskatās ka tur lielākā daļa atkal ir ūdens jo tur viss zils. Vienīgi pēdējā bildē redz sauszemi

5 1 atbildēt

Iekrāmē dafiga paiku un pāris cilvēkus, kas pārojas visu laiku un varam ceļot ar kosmosa kuģi kaut ar 20 km/h, pēc miljoniem gadu klāt būsim! Bet mums to planētu neredzēt! :)

5 1 atbildēt

Šajā pašā laikā, no tās planētas mūs vēro un domā vai šī vieta ir apdzīvota! emotion

Bet vispār ļoti labs raksts! +

3 0 atbildēt

Tagad tik jaizdomā kā tur tikt, jo negribētos jau miljonus gadu tur kratīties līdz viņai :D

2 0 atbildēt

Lai atceļ lidojumu uz Marsu, un ,lai plāno uz Kepler 22b. Rakstam liels + emotion

2 0 atbildēt
« 1  2  3 »