local-stats-pixel fb-conv-api

Megalodons – viedoklis…14

466 0

Pirmkārt sveiciens visiem jaunajā gadā. Pārāk nenovirzīšos no tēmas, taču vienkārši niezēja pirksti agri vai vēlu uztaisīt šādu rakstu. Protams, kā jau daudzi noprot, šajā rakstā visvairāk apspriestais jautājums būs vai šis radījums vēl ar vien ir dzīvs?! Pats pēc dabas esmu cilvēks, kas savus pieņēmumus balsta uz faktiem, taču šī ir viena no tām sfērām dzīvē, kur arī man patīk pafantazēt. Kopumā šajā rakstā centīšos blakus zināmajiem faktiem paust savu viedokli, tiesa, netaisos konkrēti nostāties kāda apgalvojuma pusē. To atstāšu Jūsu ziņā…..

Reklāma
Reklāma
Reklāma
466 0 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 14

0/2000

Es uzskatu, ka visā plašajā okeānu valstībā, dzīvo visādi ērmi. Tādi, kurus pat ieraugot sāk raustīties valoda, kur nu vēl tad, ja TAS ierauga tevi emotion

20 0 atbildēt
Super raksts! Zemūdens ir jau cita pasaule, tur var būt lietas, kuras cilvēkiem ne sapņos nav rādījušās un lietas, kuras nebūtu jāredz.. Ja arī šis monstrs pastāv, tad labāk, lai tas paliek okeāna dibenā un tikai kā fakts, ka tas ir pastāvējis, jo kas notiks, ja Megalodonu atklās vai tas izpeldēs okeānu virspusē? Pareizi! Tas momentāli tiks medīts un es nudien negribētu, lai šāda radība, lai arī vistīrākā slepkava, tiktu iznīcināta... Dodu medaļu.
11 0 atbildēt

tas 6. punkts tāds nenopietns par vaļiem, kuri dzīvojot okeāna dziļākajos slāņos.. Ņemot vērā, ka viņiem tomēr jāelpo, nekādi dziļie slāņi nevar sanākt..

5 0 atbildēt
Ļoti interesants raksts, ++
3 0 atbildēt

Tas ,ka megalodons varetu but nodzivojis lidz musdienam ,ir pilnigi iespejams.Ari par celakantu (latimeriju) domaja ka par sen izmirushu,jo atrada tikai parakmenjojumus.Tas ta butu ari palicis,ja vienDienvidafrikas ihtiologsDZ.L.B.Smits  nepieraditu pretejo.Vinjam izdevas iegut pashu zivi,kura pat bija vel dziva.Izradijas ,ka celakanti sastopami Komoru salu un Madagaskaras rajonaa vairaku simtu metru dziljumaa ,un vietejiem zvejniekiem laiku pa laikam gadas kadu notvert.Par to visu var izlasit gramataa ,,Sencis chetrkajis,,-DZ.L.B.Smits.      Tas pats var but ari ar megalodonu,vajag tikai ,,rakt,, .....

2 0 atbildēt

Vai tad nav megladons? Bet raksts super emotion

2 1 atbildēt

Labi pastrādāji ar rakstu- neizniekoji avotus, bet tieši pretēji- veici teicamu analīzi. Tiešām bija interesanti lasīt pat man- lielam sliņķim.

1 1 atbildēt
Jāsāk gatavot spiningi emotion
0 0 atbildēt
Diemžēl pirms diviem gadiem pierādījā, ka The Bloop skaņai nebija nekāds sakars ar dzīviekiem. Tā skaņa izveidojās pateicoties gigantisku ledus gabalu saskarei un berzei savā starpā.
0 1 atbildēt

Ir grūti teikt kad cilvēki ir izpētījuši visu uz planētas. es domāju kad pat pusi no lielajiem ūdeņiem mēs nepazīstam. 

0 1 atbildēt