local-stats-pixel

Medus5

24 0

Daudzu gadu tūkstošu garumā cilvēce izmantojot medu gan pārtikā, gan ārstniecībā, kā arī pirtī, ir pārliecinājusies par tā labvēlīgo iedarbību uz cilvēka organismu. Medus galvenās sastāvdaļas ir fruktoze (augļu cukurs), glikoze (vīnogu cukurs), saharoze (cukurbiešu jeb cukurniedru cukurs) un nedaudz maltoze (iesala cukurs), kā arī ūdens un augu ziedputekšņi, kas piedod dažādo krāsu un smaržu. Ir sen zināma atziņa, ka labākais medus ir tāds, kādu to dod bite, medus, kura tapšanā nav iejaucies cilvēks.

Reklāma
Reklāma
Reklāma
24 0 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 5

0/2000

tagad es gribu medu ar maizi mmm :)  :)

1 0 atbildēt
anh avatarsanh

psc cik garšīgi izskatās :D

0 0 atbildēt

tagad tējai vairs klāt nelikšu :)

paldies! tiešām noderēja :)

0 0 atbildēt

Man liekas, ka tev 1ajā par to karsēšanu kaut kas nojucis, jo pēc maniem avotiem droši var karsēt līdz apm.50C tikkai pēc tam tas sāk zaudēt savu vērtību.

0 0 atbildēt