local-stats-pixel fb-conv-api

Mazliet vairāk par 2012!12

44 2

Mazliet vairak info par 2012 un pasaules galu emotion

''Pasaules gals'' Izklausās tik smieklīģi! emotion

44 2 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000

Gaidu ar nepacietību nākošo pasaules galu! :)

4 0 atbildēt

Apbrīnoju šos  apņēmības pilnos cilvēkus, kas spēj izlasīt šo daudzumu teksta :D

3 0 atbildēt

idiotisms .. mums vajadzeja but mirusiem tgd ;D

visi tie pasaules gali ir tads bullshits .. mosj bus ta pat ari 2012 - kads suds palidos garam pasaulei vai mosj kkas ar klimatu mainisies .. bet nu ne jau pasaules gals .. ja tie slimiki grib mirt lai mirst :D bet kpc tik loti jakurian citi cilveki uz sito .... 

nesaprotu tos .. saprotams ir visi tie meidji - viniem no ta atkarajas naudas plusma un popularitate .. bet kkadiem jampampiniem kuriem ne silts ne auksts vai bus vai nebus tas pasaules gals ... nesaprotu.

1 0 atbildēt

Protams, nebūs, saulei vēl degvielas pietiks vairākiem miljoniem/miljardiem gadu, protams, ja kāds tāds sūds atgadās, tad pirmā lieta ko jādara ir jādodas uz ieroču veikalu, un jānodrošinās kā nākas, jo noteikti sāktos haoss :D

1 0 atbildēt

 

nesen vēl pateica, ka nezinot vai jau Maiju kalendārs jau ir beidzies vai nē, tā kā tas viss

0 0 atbildēt

Visvairāk man patīk tas, ka draugos visi iekš Runā sadaļas bija tā cīkstēšana, drīz pasaules gals, vēl pāris min ... pienāca tā stunda, nekas nenotika. emotion Tad sākās: "Haha es vēl dzīvs," "Pasaules gals aizkavējās" utt.

0 0 atbildēt

sāku lasīt un tad apstājos, jau sen visiem zināms ka zinātnieki kļūdijās par to maija kalendāru, un 2012 gadā planētas stāsies vienā 'līnijā' un neviens nezin kas notiks. Gravitācija var neizturēt, āā un vēl tie kas teica ka tas vecais vīrs kurš teicis ka pasaules gals būs 21 maijā /jau bija/ ir maldijies, utt. nu nē, viņš teiksa ka sāksies pasaules gals, un mēs nomirsim 21 oktobrī 2011, es ne tam, ne tam neticu bet, jau vulkāni bij sprāguši pēc 21maija, utt. Agri vai vēlu mēs visi nomirsim, un nu netērējat savu laiku lasot tik jaukus stāstiņus un vispār domājot par PASAULES GALU. 

0 0 atbildēt

ak šie stulbie, fantāzijas pārņemtie cilvēki (visi tie pareģotāji utt.)

šajā jautājumā es ticu vienīgi NASAi

0 0 atbildēt

tu gribi lai es to visu lasu??

0 1 atbildēt