local-stats-pixel fb-conv-api

Krietnie vācieši Krievijas propagandas plakātos80

1155 22

Tuvojas 9. maijs, kad mūsu kaimiņzemē Krievijā tiks plaši svinēta tā sauktā uzvaras diena, Šim pasākumam veltītie plakāti mēdz būt..visai savdabīgi. Īstenībā, redzot visu to, kas ir veltīts šiem svētkiem, sāk izskatīties, ka daļa tautas visai miglaini saprot kas tur ko un kāpēc.


« 1  2  3 »
1155 22 80 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 80

0/2000
Tagad skatos uz saviem vecajiem komentāriem un rēcu... Acis bija tajā laikā aizmālētas, ka šitādu ****etcu gvelzu... Jā, krievi propogandēt māk, jā.. Pat 2. Pasaules kara gaita un iznākums šiem atšķirās un neviens bekad nesaka, ka Hitlers ar Staļinu bija "bračkas".. Ar katru paaudzi krievi aug stulbāki un stulbāki, kā pa tukšu alus mucu..
5 0 atbildēt

Ja uzskati, ka sociālisms ir beidzies, tad Tu dzīvo uz Mēness. Un, ja uzskati, ka tā rietumnieciskā forma ir labāka  par austrumniecisko, tad Tev piemīt apburošs naivums.

4 0 atbildēt

kā saka, ka tik bilde smuka emotion

4 0 atbildēt

Bet traki ka pašiem nav ar ko lepoties.

Cilvēku resursu nenovērtēšana,taktikas kā barbariem,tehnika atpalikusi no civilizētās pasaules gandrīz visās jomās,bet grib būt nr1.

Kā sacīt jāsaka - Krievija sēdi rāmi,mierīgi un attīsties morāli un fiziski.

4 0 atbildēt

Galvenais, ka utaino tauta uz šo pavelkas, kas arī ir plakātu mērķis.

4 0 atbildēt

Raksts vienkarsi superigs.

4 1 atbildēt

izcilas bildes,ja par dazam nu varetu divdomigi,to krieviju izprast,tad nugandriz 90 procentos krievija nesaprot ko liek uz plakata,teicamas bildes ,respekts autoram ,pasekosu vinjam

3 0 atbildēt

A kas, 4. bildē patiešām attēlots labs verķis uzvaras gūšanai. Messerschmitt Bf 109 savā laikā bija vismaz 75 gadus priekšā jebkuram tā laika lidaparātam. Pilnīgi noteikti. Es savulaik nenormāli fanoju par IL-2 Sturmovik. Virtuālajās gaisa kaujās nolidoju vairākus simtus stundu. Tad nu manas favourite lidmašīnas bija Messerschmitt Bf 109 un Me 262. emotion

3 0 atbildēt
Dzēraju valsts.
3 0 atbildēt

Žēl ka nav iespēja ielikt plusu un kopaa ar plusu iedot arī cepumus!

3 0 atbildēt

++++

11 8 atbildēt
Man liekās, vai šeot sajūtu rasisma smaku? Neaizmirsti, ka armijā bija ierauti arī latvieši-citu latviešu vectētiņi un vecvectētiņi. Un jā, krievi mums palīdzēja izmest fričus no valsts. Tas protams neattaisno viņu visas cūcības un nejaucības. Bet ko darīt, mongoļu asinis.
2 0 atbildēt

vai viņi tiešām tik ļoti mīl komunismu?vai viņiem neuztrauc mirušie šajā karā ? Krievi spriediet paši.

2 0 atbildēt

Ieliktu vēl vienu plusu, bet limits neautļauj.

2 0 atbildēt
Nekādas krievu uzvaras 9 maijā nebija!!! Jo OKUPANTS, DEPORTĒTĀJS un SLEPKAVA pēc būtības nevar būt uzvarētājs!!! Krievi paši labi apzinās, ka ir iekļuvuši vēstures slazdā un tur agonijā mocīsies līdz krievijas pilnīgam sabrukumam un grēku nožēlai!!!
2 1 atbildēt

 emotion +

1 0 atbildēt

nē nu labi ja uzvara skaitās izvarošanas un zagšana.Tad krieviem ir problēmas ar izpratni par apkārtējo pasauli.

1 1 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

propoganda??

5 5 atbildēt
« 1  2  3 »