local-stats-pixel fb-conv-api

Kaķu ādu dīrātāji!59

436 11

Vai esat kādreiz par to iedomājušies, cik jūsu kaķim ir mīksta spalva? Ka tā ir tik mīksta, ka no tas varētu sanākt labs spilvens. Izrādās, ka Šveicieši par to ir ne tikai aizdomājušies, bet arī to realizējuši. Rakstā par to, kā Šveicē sokas kaķu kažokādu biznesam.

Lai labi lasās! emotion

436 11 59 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 59

0/2000
viena teksta daļa atkārtojas 2x... ;)
0 0 atbildēt

B*eģ to ielas meitu pašu aiz ādas ar āķiem pakārt!

1 1 atbildēt

emotion  

0 0 atbildēt

pašla dirst vecā ragana,tādus uzvietas vaig nosis!!

0 0 atbildēt
nabaga minči :/
0 0 atbildēt

Pa cuukam un goviim neviens necinkst.....

1 1 atbildēt

Savu runcantiņu laukā vairs nelaidīšu.emotion

0 0 atbildēt

Kaut kadi idioti! Nabaga kaķi! emotion

 Viņi droši vien gribētu lai viņiem ādu novelk!emotion

0 0 atbildēt

Kruta butu tiem dīrātājiem pašiem nodīrāt ādu. emotion

0 0 atbildēt

Vispār jau tā ir divkosība raudāt par kaķiem, kuriem novelk kažoku, tai pašā laikā, kad kažoku novelk govīm, zirgiem, ūdelēm, roņiem u.c. dzīvniekiem, kuri arī dzīvi radījumi ar savu saprātu.

0 0 atbildēt

Man kaķi patīk un tas ko es redzu man ne visai patīk.Uzskatu, ka jebkura zvēra ādu dīrāšanas ir nosodāmas. Neviens nost nesalst un aiz bada nevienu nemedī, lai paēstu un nodīrāto ādu par apģērba gabalu padarītu. Mūsdienās tas ir muļķīgi. Citādāk es skatos uz cilvēkiem, kuri tiešām iespējams dzīvo tādos apstākļos, kad savadāk nevar. Bet visi pārējie, kam šķietami dzīvošanai un izdzīvošanai viss ir - manuprāt ir prātu maizē apēduši, ja reiz ar kaut ko tādu nodarbojas vai kaut ko tādu pērk. 

0 0 atbildēt
Man nav iebildumu pret susļiku, lapsu un ūdeļu kažokādām, bet kaķu ādas... Kaut kā neētiski, jo kaķi ir cilvēka labākie draugi.
2 2 atbildēt

Blin gribu kazoku

4 5 atbildēt

omg nezinaju par tadu binzesu, jaatver un jaizshauj visi rajona kaki kas kliist apkart un breec naktiis kaa velni, vareshu mosh labu piki uzvarit

1 4 atbildēt

Kaķis ir arī cilvēks. Nekrofīli.

7 13 atbildēt
Man jau liekas ka tas ir tas pats kas kaut nost jebkuru citu dzīvnieku, lai iegūtu kažokādu... Vienalga vai tas ir kaķis, suns, govs vai lācis - tā ir dzīva radība kas tiek nogalināta. Ja jau citus lopus kaut nost visiem liekas pieņemami, neredzu iemeslu kādēļ kaķi ir īpašāki.
5 13 atbildēt

Nu... vismaz kaut kam tie kaķi noder...

9 19 atbildēt