local-stats-pixel fb-conv-api

Jēzus Kristus mistērija85

979 7

Visi zin, kas ir Jēzus Kristus. Vai vismaz domā, ka zin. Īstenība ir mazliet sarežģītāka un dīvaināka, par to arī būs šis raksts.

979 7 85 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://google
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 85

0/2000

Raksts interesants.emotionEs dievam vai vel tur kam neticu, es ticu saviem spēkiem un tas ir viss. Ir naivi paļauties, ka augšā sēž kāds vīrs un valda te par visu, lai visiem viss būtu labi.

38 1 atbildēt

Manuprāt dzīvē nekas nav vienkārši. Es arī uzskatu, ka paralēles starp šiem diviem vēstījumiem ir kas vairāk nekā sakritība. Tomēr es neesmu tuvāk pētījis Ozīrisa leģendu, bet viss ko es zinu ir tas, ka cilvēki spēj acumirklī mainīt vēstures liecības un tādēļ es nespēju akli piekrist jebkuram vēstures traktējumam.

Manuprāt svarīgs ir šis brīdis- tieši tagadne. Izvēlos apsvērt katru filozofijas vēstījumu, bet īstenot dzīvē tieši to filozofiju, kura mani dara laimīgu. 

Par šīm divām leģendām man ir pašam sava versija un domāju, ka katrs no šiem diviem stāstiem ir vismaz daļēji patiess.

Jebkurā gadījumā katram ir jāizvēlas, kam sekot un ko ar savu dzīvi darīt. Apmēram pirms gada man viens indietis teica, ka pamatā ikvienam cilvēkam ik brīdi ir jāizvēlas starp diviem ceļiem, jeb filozofijām: mīlestības un prieka vai naida un baiļu. Izvēle ir tikai mūsu pašu rokās un galvās.

Neticu nevienai reliģijai, bet Dievam ticu.

Paldies LordX par smadzeņu barību- tavi raksti vienmēr ir ļoti interesanti.

18 0 atbildēt

Es ticu,ka ir augstāki spēki,bet kā to īsti nosaukt nezinu.Vai tas ir Jēzus,vai Allahs,vai Sponge Bob! emotion

15 0 atbildēt

"Jāatzīst, ka par krustā sišanu viņa netika informēta pat ne mazā šriftā zem līguma, kas var tikt traktēts kā patērētāja maldināšana."

emotion

14 0 atbildēt

Šī pasaka par jēzu ir vēl senaka,tā sniedzas līdzpat šumēru laikiem un iespējams pat pirmstam. emotion

11 0 atbildēt

Lai piedod man Dievs Tēvs debesīs, bet šo stāstu ar Dieva dēla dzimšanu, nāvi un augšāmcelšanos es uzskatu par pasakām. 

6 0 atbildēt
Es nenoliedzu augstāku spēku eksistenci, bet Baznīca daudz ko izdomāja. iemesls, kāpēc ir radītas reliģijas, ir, lai kontrolētu konkrētus reģionus. Baznīca viduslaikos kontrolēja pār Eiropu, islāma valstis vēl tagad kontrolē islamisti...Reliģijas sniedz lielu varu, un tikko nosaucu 2 piemērus...
6 1 atbildēt
Šos komentārus lasīt ir interesantāk kā pašu rakstu. emotion .
5 0 atbildēt

Nu lai vai kā interesants raksts,nemaz nezināju ka tik daudz lidzibu ir emotion,man personigi tas liekas diezgan dumji,ja ķipa netici jezum,tad netiksi paradizē,taada nedaudz zombēšana izklausas

5 1 atbildēt

Kāds tur brīnums. Reliģija , kas radusies pirms pāris tūkstošiem gadu, kamēr pasaulē ir divtik vecākas ticības emotionemotion Nokopēts emotion

7 3 atbildēt

Šis ir brīnisķīgs raksts, jo pēc komentāriem liek apjaust, patiesos tumsonības apmērus.

3 0 atbildēt

 Jēzus jau lika uzbūvēt baznīcas (it īpaši vēl tur ziedojumus dot), sarakstīja jau tās visas lūgšanas un lika mūkiem ziedot visu dzīvi kristietībai. Kur nu vēl visas reliģijas, 99% no visām reliģijām un visa ir izdomāti meli.

3 0 atbildēt
Psihuškai internetu pieslēdza!?
2 0 atbildēt

es  to saucu par teroristu rokasgrāmatu...

2 0 atbildēt

http://spoki.tvnet.lv/mistika/Jesua-Jesua-par-savu-dzivi/790125  varbūt šis sniegs kaut nelielu ieskatu par to kas notika patiesībā

2 0 atbildēt

Laba grāmata Davinči kods, lai gan romāns bezcelers, bet raksnieks to visu ņēmis no zināmiem faktiem. Ja jau ir cilvēki kas tic kristietībai, tad kāpēc es nevarētu ticēt davinči kodam? Esmu atejists un nevis tas kas atejā.

2 0 atbildēt
Gan jau, ka Marija vnk papeldējās kādā baseinā un tapa grūta, tāpat kā tās krievu taurības jaunuves apmeklējot Ēģiptes kūrortu baseinus emotion Bet vispār jau Jēzus ir tāds literārs tēls, kas simbolizē augstāko spēku,kas IT KĀA radījis šo pasauli un šīs pasaules kārtību un ir pārņemts mūsu tradīcijās no seno jūdu lopkopju cilšu folkloras, aizgūtas no citām tautām un vēlākā laikā modificēts un uzlabots atbilstoši tobrīd valdošajai konjuktūrai un politiskajai situācijai. Traki labi noder to aprobežoto tautas slāņu zombēšanai, kam šis pasaku tēls nepieciešams savu vergu instinktu apmierināšanai un nāves baiļu remdināšanai ar vīziju par pēckapa dzīvi un nemirstību, kuru šis Dievs tas Kungs it kā šiem nodrošināšot emotion Proekš tam arī kalpo no elkdievības aizgūtie un uzlabotie rituāli, Dieva tā Kunga vārda un varenības piesaukšana priekšā un pakaļā, nožēlojama zemošanās un visāda cita veida māžošanās emotion Āmen, lai slavēts Dievs tas Kungs emotion Peace emotion emotion
2 0 atbildēt

Ņemot vērā, ka Jaunā derība tika sarakstita krietni sen pēc Jēzus nāves un vēsture klusē, kādā skaidrības pakāpē bijuši stāstītāji un pierakstītāji, tad tur viss kas varētu gadīties. Ne velti divas trešdaļas no  sarakstītajiem evaņģēlijiem tika atmestas, jo nelīmējās kopējā ainā.

2 0 atbildēt

26 "Ja kāds nāk pie Manis un neienīst savu tēvu un māti, sievu un bērnus, brāļus un māsas un pat savu paša dzīvību, tas nevar būt Mans māceklis. 

Lukas 14. 26.

tikai nesāc muldēt par izraušnu no KONTEKSTA

2 0 atbildēt
« 1  2  3 »