local-stats-pixel fb-conv-api

Jeitsu ģimenes albums44

922 2

2001.gada 20.jūnijā, ASV pāršalca vēsts, ka piecu bērnu māte Andrea Jeitsa vannā noslīcinājusi visus savus bērnus. Tad nu dodu ieskatu šīs ģimenes dzīvē.

922 2 44 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 44

0/2000

pilnīgi slima sieviete, lai vieglas smiltis mazajiem.

84 2 atbildēt

kuce

58 3 atbildēt

Tie bērni tik draudzīgi un laimīgi bildēs izskatās. 

59 4 atbildēt

Varbūt tiešām viņā bija sātans.

46 1 atbildēt

Vienkārši slima sieviete! Uzskatu,ka pie visa vainīgs ir vīrs,kas laicīgi nerīkojās,jo vinjam tak bij zināms,ka vinjai ar galvu nau kārtībā! No psihiski slima cilvēka ir viss sagaidāms! Pats cilvēcinņš jau nau vainīgs,ka  saslima! šeit vainojma lidzcilēku nevērība!  Shausmīgi, bet nojūgties var katrs! Sheit izskatījās pēc neārstētas pēcdzemdību depresijas!

45 0 atbildēt

emotion nogalināt 5 miesīgos bērnus?! kā tā var?emotion  

43 3 atbildēt

pret to, ka var kādā mirklī aizkrist klape, nav pasargāts neviens!!

cilvēks ir simtiem reižu sarežģītāka mašīna par jebkuru mums zināmo mehānismu un kā zināms, tad jo sarežģītāks mehānisms, jo vairāk iespēju tur kaut kam noiet greizi.

33 0 atbildēt

Viņai vsp jūtas ir pret saviem bērniem?

32 2 atbildēt

Kaut kāda psihā!

28 2 atbildēt

Arī es domāju, ka sieviete neizturēja, šo slodzi, kaut arī lielākie jau sāka rūpēties par mazākiem. Biju dzirdējusi par kādu ģimeni Latvijā, kurā arī auga 7 bērni, taču māte , kaut arī psiholoģiski sabruka, ar bērniem neizrēķinājās, jo tēvs pamanīja un sievietei laikus tika sniegta medicīniskā palīdzība.

Žēl gan, ka tik traģiski beidzās šo bērnu dzīves.

24 0 atbildēt

Pēc pēdējās fotogrāfijas var redzēt, ka viņa ir vai nu galīgi psihiski slima, vai nu viņai ir reālākās maniakālās novirzes.

25 1 atbildēt

Izskatās, ka viņa mīlēja mazos. Jo bērni neizskatītos tik laimīgi, ja nebūtu aprūpeti un mīlēti. Domāju, ka viņai varbūt uznāca kāda lēkme, ir garīgie traucējumi vai cilvēks fiziski neizturēja 5 bērnu audzināšanu (tikai padomājiet, cik tas ir smagi tikt galā ar vienu bēbi, kur nu vēl ar 5!) un tas, iespējams, atsaucās uz viņas psihi...kas to lai zin..

23 0 atbildēt

Viņi visās bildēs tā smaida ;(

15 1 atbildēt

Eh, reliģija, reliģija... 

Bērniem VISI vārdi no bībeles - Noa [Noass] Džeikobs [Jēkabs], Lūks [Lūka] Deivids [Dāvids], Abrahams [Ābrams], Pols [Pauls], Džons [Jānis], Mērija [Marija] Debora... viņos iemiesojies sātans...

Te nu bija "In God We Trust".

14 0 atbildēt

Izskatījās laimīga ģimene, bet redz mātei šībers aizbrauca :@

14 0 atbildēt

tik žēl to bērniņu :(

13 0 atbildēt

skumīgi.

13 1 atbildēt

Tādi cilvēki neko nesaprot pilnībā - nogalina vai nē, izdara ko sliktu vai nē - viņi to neapjēdz it nemaz, dzīvo mierīgi tālāk, ja cilvēks saslimst tas ir uz neatgriešanos diemžēl.. Šādi cilvēki kļūst kā mazi bērni un diemžēl medicīna neko nevar viņiem vairs palīdzēt. Mēs reāli neviens nezinam kas ar mums notiks nākotnē, jebkurš var zaudēt saprāta jēgu.. Viens var salimt ar šizofrēniju, alcheimeru u.t.t. 

12 0 atbildēt

Tizli, bet tādas "mammas" ir ne viena vien. Dullā, dullā pasaule.

9 1 atbildēt

Nāvessods būtu bijis piemērotāks, nevis mūža ieslodzījums. Slimā... emotion

7 0 atbildēt