local-stats-pixel fb-conv-api

Ja Otrais Pasaules Karš nebūtu noticis (Latvija)107

435 90

Šis būs mans raksts nacionāli domājošajiem. Tātad, kā jau virsrakstā rakstīts, tad šis raksts būs par Latviju, ja netiktu pakļauta krieviem un vāciešiem. Uzskaitīju pa punktiem. Tā, kā izbaudam ;)


P.s. Šis raksts neaicina uz rasu naidu, bet parāda kas varētu bijis, ja nebūtu kara

435 90 107 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 107

0/2000

Paralēlās vēstures izpēte ir diezgan sarežģīta. Tai nepietiek, ka pieraksti plikas iespējamības, kur lielākā izklausās muļķības. Tev vajag ļoti stipri izanalizēt situāciju no dažādie avotiem un tikai tad rakstīt...kas būtu, ja būtu...

71 1 atbildēt

labāk izpēti kas būtu ja slāvi mūsu ēras pirmajos gadsimtos nebūtu iznākuši no meža? emotion

45 2 atbildēt

Tu neko nēsi analizejis, pagrābstījis pārus, kapteiņa acīmredzamā faktus, un sarakstijis kautkādas muļķības.

25 1 atbildēt

Nu nezinu ko teikt es i šokā ,kā tālāk lai dzīvo...!!!!!!

22 0 atbildēt

Abrene ir nolaista un nabadzīga teritorija, kur tā pat dzīvo gandrīz tikai krievi, tas jau nu gan nebūtu nekāds iemesls par ko čīkstēt.

Un lielākoties šis viss raksts ir tavs subjektīvais viedoklis, vismaz tā izklausās.

22 2 atbildēt

Atņemiet taču kāds viņam internetu! Sākumā čīkst publiski par savām pubertātes problēmām, tagad jau citiem muļķības cenšas iemācīt..

14 1 atbildēt

''Treškārt Latvijā būtu vismaz virs 5 tūkstošiem iedzīvotāju''

nedomāji 5 miljonus? :D 

12 1 atbildēt

Ja latvieši būtu normāla patritotiska tauta nevis dirsālīdēji kuri pašu savu valsti neprot stūrēt tik citus vainot tad krīze Šeit nebūtu jo pēc PSRS sabrukma te bija tik daudz industrijas metāla utt.

11 1 atbildēt
Kaut tā PSRS nebūtu bijis...
9 0 atbildēt

''Desmitkārt, mums piederētu Abrene. Ja kas, tad krievam tagad savu Pitalovas jeb Abrenes teritoriju vajadzētu atdot, jo tā vēsturiski ir visu laiku bijusi mūsu teritorija''

pēc šī teksta spriežot amerikāņiem vajadzētu atdot indiāņiem ameriku, krievam vācietim kaļiņgradu utt.

8 0 atbildēt

Par 10. Abrenes iedzīvotāji paši gribēja būt zem Krievijas, jo viņi visu laiku tur bija dzīvojuši un pieraduši pie krieviem, tur pat veica kkādas vēlēšanas... :D

5 0 atbildēt

10gadiiga beerna murgi... ;)

3 0 atbildēt

Diezgan virspusēja analīze..

Pirmkārt- tikpat labi PSRS varēja ienākt arī bez WW2. Otrkārt- PSRS laikos VEF strādāja un ražoja, bet kā tikām pie brīvības- viss tika salaists tūtē- tobiš paši letiņi vainīgi, nevis krievi, vācieši, karš vai nez kas vēl. Un Abrene- mums jau vesela Latgale ir diezgan bezcerīgā stāvoklī, baigi mums vajag vēl pāris bezdarbnieku apdzīvotus kvadrātkilometrus??

6 3 atbildēt

10, tā ir, jo ja mums atdos Abreni, tad arī pārējām baltijas valstīm būs jāatdod tas, zemes gabals kas viņiem bija/nebija pirms 2p.k., bet Lietuva tādā veidā ieguva savu galvas pilsētu.

3 0 atbildēt

9. Da labi.

Tas jau skan tik pat aplami, kā ar kolēģi izdomājām Apvienoto Baltijas Karalisti , jeb ABK. Un plāns butu izvietot ABK karalisko armiju un iebrukt Krievijā. emotion

3 0 atbildēt

Nezinu kā būtu bijis ja nebūtu bijis, bet man patika. Domāju ka var minēt vēl vienu bildī ar parakstu, ja nebūtu biji trīs okupāciju Latvijā būtu daudz vairāk patriotu, patriotu ar Latviju sirdī . Karš un okupācijas iznīcināja drošsirdīgākos un godīgākos tautas pārstāvjus.

2 0 atbildēt

personīgas iedomas un nekas vairāk....  un ļoti labi attēlojas tas, ka runā par to, par ko nezina....

 

sāksim ar iedzīvotājiem 5miljoni? smejies? kā jau pats minēji izveda 150k ieveda 200k cilvēku, no kā tad tur skaitlim mainīties? vienīgais, kas būtu, tas ir vairāk latviešu - mazāk krievu. un ja mēs apskatamies iedzīvotāju statistiku: 

 

1935.g - 1 905 936

 

1959.g - 2 093 458

 

1989.g. - 2 666 567

 

Latvija atguva neatkarību

 

2012.g. - 2 067 887

nu un vēljoprojām tu domā, ka te varētu būt 5 miljoni iedzīvotāju?

VEF rūpnīca tas pats, tu maz zini, kad viņu aizvēra? 1999.gadā un tas jau ir pēc 8 gadiem kā latvija jau neatkarīga - pričom te vsp PSSR?

   

idioti valstī? ja te būtu 5 milj iedzīvotāji, tad idiotu nu nekādīgi nebūtu mazāk, vai arī tu domā, ka latviesi visi ir ģēniji?

   

īsāk sakot tukša runāšana - personīgās iedomas nezinot reālus faktus, kaut arī iedomas ir pozitīvas tomēr  "-" autoram par rakstu!

4 2 atbildēt
Nu atradi normālus draugus skolā?
1 0 atbildēt

11.VIENPACMITKART-ja nebutu bijuši abi pasaules kari,tad iespējam es nevaretu nemaz rakstiit so komentaru spokos ,jo iespejam tadi nemaz nebutu raditi!

1 0 atbildēt

Vienpadsmitkārt, Tev vajadzētu izaugt, pamācīties vēsturi, un tad, varbūt, gudri spriedelēt par lietām, kuras Tu tagad galīgi neizproti...

3 2 atbildēt
« 1  2  3 »