local-stats-pixel fb-conv-api

Irbenes radiolokācijas stacija&pamestais ciems92

Tā kā ļoti sen nebiju licis nevienu rakstu, izdomāju, ka ir pienācis laiks atsvaidzināt savu profilu ar nopietnāka satura rakstu. Šajā gadījumā paciemojos Irbenes radiolokācijas stacijā un turpat netālu esošajā, pamestajā ciemā!

Tā kā šī vieta ir kā apskates objekts, tad visas bildes fotogrāfēju pats un centīšos Jums, spokiem, dot mazliek plāšaku ieskatu kas un kā!

« 1  2  3  4  5 »
1710 1 92 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 92

0/2000

34. bilde- kas tā par ēku vai kas tas ir tur tālumā? 

0 0 atbildēt

Nezaudeeju interesi skatiities liidz beigaam ! emotion

0 0 atbildēt

Nice

0 0 atbildēt

OOO. Man turpat lauku mājas ir Miķeļtorni. Pats tur esmu bijis skaisti it īpaši, ka gids izstāsta par visiem torņiem kas tur bijuši. Tur pat ir arī GEOCACHE takā iesaku aizbraukt vienkārši FENOMENĀLA vietaemotion emotion emotion emotion

0 0 atbildēt

34. BILDĒ redzams cits lokators?

Un kas tās par mucām 39. bildē?

0 0 atbildēt

Atceros, ka mums gids stāstīja , ka viņi it kā reizi mēnesī šo zvēru iedarbina un iegūst datus no Saules. Vēl rādīja nenormāli garu lentu ar uztvertajiem viļņu rādījumiem. Bet nu nezinu, varbūt tas arī bija no tā laika, kad patiešām lokators bija uzdevumu augstumos.

Bet raksts, super :)

0 0 atbildēt
CHV avatarsCHV

Jūs nebijāt pašā labakajā vietā,pazemes tunelī! :(

0 0 atbildēt

Cik zinu tur bez šī rādioteleskopa atrodas vēl divi mazāki, bet vienam nav šķīvis, otrs laikam nedarbojas.

Šis lielais gan strādā, un tiek izmantots.

0 0 atbildēt

vecit+ un pacel rakstu!

0 0 atbildēt

Esmu tur bijis. Ja tā godīgi- diezgan pabaisa vietiņa. Kāpjot augšā tajā lokagtorā, brīžiem apstājoties uz šaurajām trepēm (gājām grupā), "iespiests" starp metālu (ļoti šaurs priekš maniem 2m) brīžiem pārņēma klaustrofobiskas sajūtas... Pie kam, iztēlojoties kādreizējo un tagadējo darbinieku dzīvi, kas pagāja tur, jz vietas, galīgi dīvaini paliek. Ne velti pašreizējais darbinieks likās drusku pajocīgs. Kad jautājām- vai tagad izmantojot  astronomijas vajadzībām ir uztrvēruši kaut ko paranormālu, šis atbildēja- visiem viss nav jāzina... Izstaigājot un padomājot par to būvi no praktiskā (uzcelšanas, uzturēšanas, lietošanas) viedokļa liekās diezgan iespaidīgi..

0 0 atbildēt

Brīnums kad radioteleskopu neno****ija.emotion

0 0 atbildēt

Ideāls raksts.emotion

0 0 atbildēt
Šajās bildēs jūs varat aplūkot manu jauno satalītšķīvi!
0 0 atbildēt
http://m.youtube.com/watch?v=KbKV-jCjlaI te mūsu klips no Irbenes, vieta super
0 0 atbildēt

Kā ir, vai ir vērts aizbraukt un dzīvaja pašam apskatīt, jo es jau kādu laiku domāju par došanos uz turieni, bet nezināju vai ir jēga.. ? Un vai tur var aizbraukt arī tāpat vien ar savu mašīnu, izstaigāt visu pats, vai arī obligāti ir jāpērk tā ekskursija (ieķš cherry vai citylife) ?

0 0 atbildēt
Super! emotion
0 0 atbildēt

Labi zinu sho vietu. Varu tik piebilst, ka no turienies var jauki nobraukt ar laivaam pa Irbes upi liidz juurai vai vismaz liidz tiltam. Ja liidz juurai, tad jaavelkas kaut kaa liidz Mazirbei, kur var piebraukt. Briidinu - attaalums kartee smiekliigs, bet Irbes upe dikti liikumaina, aiznjem daudz laika. Bet taa ir sekla, tiira, kaa arii bagaata ar taadiem kaa spooky dabasskatiem. Braucam?

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

Kāpēc viņš vēl nav nojaukts?

2 5 atbildēt
« 1  2  3  4 »