local-stats-pixel fb-conv-api

Internets padarīja par miljonāriem...74

Ir daudz stāstu par cilvēkiem kuri sākā tikai ar savu datoru un salīdzinoši īsā laikā kļuva par milijonāriem. Praktiski ikviens ar labu ideju ar interneta palīdzību var kļūt bagāts..

Un nesakiet ,ka internetā nevar nopelnīt...

Apskatīsim 10 cilvēkus ,kas ar interneta palīdzību kļuva par milijonāriem.

1109 5 74 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 74

0/2000

Ja man būtu laikamašīna, paņemtu aizņēmumu bankā, kādus 10,000 Ls.. Aizceļotu atpakaļ pagātnē, iedotu tam Facebook čalim ar norunu, ka man piederēs 15% no akcijām. Lieta darīta. emotion

144 2 atbildēt

Visus jau nevar aprakstīt,jo ir daudzi gadījumi ar spēlītem ,kad tās kļūst populāras un par Latvijas lapām šeit nav vnk rakstīts. Tad jau par spoki.lv arī kaut ko var uzrakstīt ,jo Jacky arī kaut ko pelna, bet līdz milijonam vel nav ticis..emotion

45 0 atbildēt

Runescape radītāja naudaskāre ir palikusi lielākaemotion Kādreiz par nahaļavu varēja kapāt, a tagad 7 dienas un maksā:D

41 6 atbildēt

youtube the best!

25 0 atbildēt

Tāpēc nekad nevajag apdirst tos, kuri daudz ko zin par datoriem un bieži atrodas pie tā! Varbūt vēlāk viņi tādā veidā nopelnīs miljonus! :)

23 1 atbildēt

Varēja vēl pieminēt, cik nopietni un ilgu darbu viņi visi ir ieguldījuši šo projektu izstrādē un realizācijā... Savādāk ir daudz tādu tirliņu, kas domā, ka uz haļavu neko nedarot var pa miljonāru kļūt tikai dēļ tā vien, ka proti izmantot internetu vai kapāt tizlas spēlītes :)

13 0 atbildēt

Ar tām vienkāršajām idejām šķiet tā. Tās  rādās vienkāršas tikai tad,kad  tu lasi par šādiem  gudriniekiem,kuri tās iznesuši tādā apjomā!

12 0 atbildēt

cilvēki kas māk pelnīt. :)

11 1 atbildēt

Nesaprotu kā tā mozzilla nopelna, ja viņa ir par brīvu? Reklāmas tak tur ar nekādas nav, uz kā tiek veidota peļņa ko?

10 1 atbildēt

pareizā vietā pareizā laikā...........

7 0 atbildēt

Pašlaik Firefox ir kļuvis par populārāko interneta pārlūkprogramu - Bullshit...

9 3 atbildēt
Kur tad dzeks dorsijs? (twiter izgudrotajs)
7 3 atbildēt

Bodnieks tagad bargu naudu maksā , lai runescape uzkapātu. : D

3 0 atbildēt

es sezu spokos gadu bet neesmu dabujis pat latu

2 0 atbildēt

YouTube vislabākais emotion

1 0 atbildēt

a kur tad google radītājs ? es domāju ka tas kas radīa google 100% bagātāks par visiem šitiem

1 0 atbildēt

Facebook arī jau agrajos gados pateica, ka tas VIENMĒŖ būs par brīvu un tur nebūs nevienas reklāmas, bet tik un tā FB ir kļuvis par vienu no pelnošākajiem neta saitiem.

Vispār būtu riktīgi jāuzsit tam Zukenbergam pa plecu, ka nav ļāvies naudas varenībai un joprojām iztiek bez reklāmām. Iedomājaties cik kompānijas būtu gatavas viņam maksāt lai tikai lapā parādītos viņu reklāma?

1 0 atbildēt

noliecu galvu vinju priekshaa :)

1 0 atbildēt

Es tā arī neiebraucu, kas tad viņiem maksā tos miljonus? Es taču nemaksāju par youtube vai facebook, vai vēl kautko ko tikai apskatos...

1 0 atbildēt

Marks Zukenbergs uztaisīja facebook nepabeidzis koledžu. Viņš aicināja palīgos arī savu kursa biedru(neatceros kā viņu sauc :D), bet viņš izvēlējās pabeigt studijas, nevis piedalīties riskantā pasākumā. Pēc pāris gadiem,kad facebook jau bija ienesīga kompānija, viņa studiju biedrs bija par 50'000$ uzmeistarojis mums visiem zināmo Instagram, kurš jau arī bija ienesīgs uzņēmums. Pēc kāda laika Zukenbergs nopirka Instagram-u par 1'000'000'000$.

Morāle - pabeidz studijas/mācības.! :)

1 0 atbildēt
« 1  2  3 »