local-stats-pixel fb-conv-api

Hitlera pēdējais dzīves mēnesis bunkurā.73

847 2

Mūža pēdējais posms fīreram sākās 1945.gada 1.aprīlī, kad viņš ievācās šaurā pazemes bunkurā, kur cīnījās ar domām par nodevību un nāvi.

847 2 73 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 73

0/2000

Bet bez viņa mēs, latvieši, iespējams, vēljoprojām būtu zem krievu tupeles!

75 11 atbildēt
Ideāls raksts, +. Ļauj arī uz viņu nedaudz paskatīties kā uz cilvēku, nevis nogalināšanas mašīnu. Viņš bija spēcīgs valsts vadītājs, nolika Vāciju uz kājām. R.I.P.
48 0 atbildēt

Patīkams raksts, +

Starpcitu, kāda tagad ir krievija un kāda ir vācija? 

36 0 atbildēt

Staļins gan vēl kādu laiku pēc tam bija pārliecināts, ka atrastais, sadegušais līķis pieder Adolfa dubultniekam un pats Hitlers ir aizbēdzis. Viņš par to ieminējās arī Jaltas konferencē un bija izveidota speciāla vienība, kas centās atrast fīreru.  Acīmredzot viņa aizdomām bija kāds nopietns pamats, kaut kas, ko mēs joprojām nezinām, kaut gan par to veikti neskaitāmi pētījumi un sarakstītas grāmatu kaudzes. Tas Hitlera apakšžokļa fragments, kas glabājas pie krieviem, arī rada vairāk jautājumu, nekā atbilžu.

29 0 atbildēt

Ādolfs bija gudrs cilvēks, tikai tas kamā viņš iegūldija savu prātu (tas ir karš) veido viņa tēlu, tas ir ļaunais briesmīgais nacists Hitlers. Manuprāt viņš bija lielisks tautas vadonis.

27 3 atbildēt

Labs raksts!Būs topā!!!!

28 5 atbildēt

Sieg Heil. Lai vai kuru atcerētos tik ilgi kā viņu, kaut vai ar sliktiem darbiem. Visi zin kas ir Ādolfs Hitlers. :) 

17 0 atbildēt

Bēdīgi

16 1 atbildēt

Filma par Hitlera pēdējo mēnesi - "Der Untergang", stipri līdzīgi viss atspoguļots - iesaku noskatīties

11 0 atbildēt

Malacis, ka esi šajā rakstā ieguldījis darbu, prieks lasīt! emotion

11 0 atbildēt

Zelta vērtē ir šādi raksti.

11 0 atbildēt

Interesanti lasīt tik detalizētas Hitlera pēdējās dienas. :) Labi pastrādāts.

6 0 atbildēt

žēl,ka sis karā neuzvarēja. 

14 8 atbildēt

filma "downfall" ariii ir ok.. vismaz ta bija vis precizak attelota ar pasu Hitleru kuru biju redzeejis 

5 0 atbildēt
zvejniekdels, visiem dziļi vienalga, es skatos. Kā vispār cilvēkam var aizliegt par kautko runāt. Nav tāda lieta kā "freedom of speach"?
5 0 atbildēt

Dažus gadus rakstu grāmatu par šo tēmu un vēl daži aizies, tā kā nēsmu pareizrakstības guru tad vēl paralēli uz rediģēšanu iet pie speciālista.

Ir ļoti daudz, ko mēs nezinām par to laiku notikumiem, gan atklātie dati, gan noslepenotie!

It kā Hitlera galvaskausa daļa kuru glabā krievi pēc DNS pārbaudes izrādījās sievetes, bet tik un tā joprojām tiek apgalvots, ka tas ir hitlera!

Kara beigās tika atrasti vairāki Hitlera līķi, kurus vēlāk atdzina par dubūltniekiem, ir slepenojums arī uz šiem datiem tā kā apgalvot ka Hitlers tolaik bija miris nav pamata!

Ja par šo tēmu dziļāk rok tad var atrast oficālas liecības no Argenīnā vāciešiem piederošas viesnīcas darbiniekiem, ka Hitlers tur dzīvojis 1946g. nodzīvojis mēnesi un devies tālāk.

 

Un ja runā par to, kas te komentāros minēts, tad man ir tāda spalvaina versija, ka otrais pasaules karš nav beidzies, vācieši izdomāja citu pieeju kā likvidēt iednainieku un iedzīvoties uz tā rēķina!

 

Tātad, krievi izveda pusi Vācījas resursu, tehnoloģiju (kuras pēcāk nespēja attīstīt) arī dārgmetālus un citas vērtīgas lietas, bet Vācījā šodien ir viena no attīstītākajām valstīm, bet krievīja uz šo momentu ir kā bomžatņiks!

Un vēl, hitlers par tiem gadiem kamēr bija pie varas 1933-1945g. nogalināja ap 50000000 cilvēku, dažādu tautību, bet pārsvarā ebrejus (un ne velti), bet Staļins nogalināja līdz 1953g. visus pēc kārtas, bija šizofrēnisks paranoiķis! Cilvēki mira badu, kaulainas mātes uz rokām turēja kaulainus bērnus un pielūdza tautas tēvu Staļinu..........

Varu daudz pastāstīt no seņču stāstītā, laukos mūsu mājās bija ss štābs (palikušas daudz relikvijas) neviens ss ietis, nevienu neiaistika, bija inteliģenti cilvēki, kuri vēl ar paiku padalījās, bet Krievi gan manus seņčus ir uz sibīrīju izsūtījuši kur daudzi nošauti vai badu nomiruši un tepat Latvījā mocījuši!

Ir milzum daudz interesantu faktu par Hiteru, par Staļinu un kopumā par otro pasaules karu, han tehniskā gan sociālā, gan reliģiskā jomā!

Nu tas tā īsumā....

6 1 atbildēt
Ideāls raksts, +. Ļauj arī uz viņu nedaudz paskatīties kā uz cilvēku, nevis nogalināšanas mašīnu. Viņš bija spēcīgs valsts vadītājs, nolika Vāciju uz kājām. R.I.P.
4 0 atbildēt
Hitlers, atšķirībā no Staļina nevienu civiliedzīvotāju (izņemot ebrejus, ebrejiem līdzīgos un kara noziedzniekus) neizsūtīja uz saviem nabadzīgajiem laukiem, kur viņus nogalināja...
2 0 atbildēt

Labs raksts.....

Bet pēdējā laika liecības aizvien vairāk liek domāt ka Hitler onkulim tomēr nervi nav izturējuši un šis ir azilaidies.... JO reāli DNS analīzes mirstīgajām atliekām neviens nav veicis...

2 0 atbildēt

beidzot tagad es zinu!

1 0 atbildēt
« 1  2  3 »