local-stats-pixel fb-conv-api

Fakti par zīmējumiem uz ādas.67

1763 13

Ķermeņa tetovēšanas mākslu zinātnieki atklājuši , praktiski, jebkurā laikmetā un jebkurā izpētāmajā gadsimtā. Zināms, ka paraža tetovēties bijusi izplatīta visā pasaulē. Pēc vēsturnieku un antropologu datiem jau senatnē ļaudis esot tetovējušies Indonēzijā, Japānā, Ēģiptē, tāpat to darījušas arī senās eiropiešu tautas – grieķi, galli un citi. Populāra šī nodarbe bijusi arī starp Ziemeļamerikas un Dienvidamerikas indiāņiem. Tomēr, īsta tetovējumu atdzimšanas ēra sākās tikai 20. gadsimta 50 – 60 gados ar jauniešu kultūras attīstību.

1763 13 67 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 67

0/2000

daudz INFO. PLDS

0 0 atbildēt
Stilīgst raksts
1 1 atbildēt
Stilīgs raksts
1 1 atbildēt
Stilīgs raksts
1 1 atbildēt

lol

1 1 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

atkal jau kāds stulbenis rakstam ielicis -. no manis liels, trekns +. ļoti interesanti. :)

1 2 atbildēt

emotion KOMBULU INESE RULLE emotion

2 4 atbildēt

"Mūsdienās ar tetovējumiem rotājas ne tikai jaunieši, kuriem šī lieta ir kā jaunības ekstrēmisma izpausme"

ārkārtīgi nepatīk šī daļa.. kādēļ mūsdienās visi vienmēr uzskata, ka jaunieši ir nez kādi galvā neveselie, un viss ko viņi dara ir adrenalīna un stulbuma dēļ utt.. ir arī tādi, kuriem tetovējums kaut ko nozīmē, tapēc nomaini lūdzu JAUNIEŠI uz vispārējāku vārdu, kā piemēram "liela daļa sabiedrības", liels fuj, par nekorektu uzbraucienu lielai daļai cilvēku emotion

5 7 atbildēt

cik man zināms, tetovējumi Bībelēs ir aizliegti, pamatojoties uz to, ka tas nāk no pirmatnējo cilšu kultūras un ir sava veida iniciācijas rituāls.

0 2 atbildēt

bet - piekritiiisiet ? tetovejums ta pati bruce vien ir . .. ?

1 3 atbildēt

mans ķermenis ir pārāk skaists, lai viņu cūkotu, bet neglītiem cilvēkiem patiešām labs veids, kā kaut nedaudz izcelties.

3 6 atbildēt

Ļauj pielabot , gulagā un komūnītaišķistiskajā okej es par to vārdu sadirsu bet poh, visi varenie vadoņi tika tetovēti lai viņus nenošautu, jo bija aizliegts zākāt propagandu un ķipa togo. painteresējies , tā kāraksts ir vnk izdirsts stāstāmais 

1 4 atbildēt

kadreiz var ari nenjemt tekstu no mates googles.

1 7 atbildēt
« 1  2  3 »