local-stats-pixel fb-conv-api

Fakti par tā saucamo marihuānu!62

279 7

Sveiki, sveiki, sveiki! Pēc ļoti ilga laika nolēmu uzcept kādu jauku rakstu par lielākoties visiem zināmo marihuānu!

279 7 62 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 62

0/2000

Iekomentēšu konkrēti kādēļ legalizācija neko sliktāku nepadārītu, bet nestu tik augļus. Tas, ka marihuānu varētu iegādāties tikai no 21 gada vecuma, specalizētos veikaliņos, kuros nopirkt varētu tikai uzrādot derīgu dokumentu. Nododot nepilngadīgajām personām tiktu sodīti ar likumu. Marihuānas legalizācija celtu Latvijas reputāciju un palielinātos valsts budžets. Varētu legāli atvert "Coffe Shops" un palielinātos tūrisms.  Bet pareizi lielākajai daļai patīk pierīt mūļus, kādam sadot pa muti, pievemt un piemīzt stūrus.  emotion 

33 1 atbildēt

Banānu republikā dzīvojot mēs tikai varam pasapņot par tās legalizāciju.  emotion 

28 1 atbildēt
Kāda vaina kāsim? Piemēram man,strādājot Īrijā,kāsītis palīdzēja atpūsties pēc darba,jo darba diena bija 16 stundas,un iepīpējot laiks it kā apstājās un varēja normāli atpūsties. Vienīgā bēda,ka ledusskapis tukšojās nenormālos ātrumos.
24 0 atbildēt

Es atļaušos atbildēt Tarhūna vietā.

Cik redzu, tu esi kārtējais cilvēks, kurš nosoda to, ko nezin. Marihuānai ir daudz labu īpašību, piemēram, tā aptur vēža šūnas un neļauj izplatīties tālak, marihuāna noņēm sāpes, palīdz pret depresiju, epilepsiju utt.  Ir 2 galvenās šķirnes. Indica un Sativa. Indica ir, kura atslābina un noņem sāpes. Ar indicas palīzību var ļoti ātri aizmigt un lieliski gulēt.  Pēc Sativas cilvēkam rodas enerģija kaut ko darīt, rodas kreativitāte. Protams, marihuānai ir arī sliktās īpašības, piemēram, tevi var noķert policija, jo daudzās valstīs tā nav legalizēta. 

Es varu turpināt runāt, bet labāk apstāšos tagad! emotion 

24 2 atbildēt

Šeit Latvijā, neko tādu vēl gadiem neredzēt (ja vien nemainīsies politiskā ziņā nekas), jo mūsu politiķi māk tikai nokopēt politisko režīmu no rietumiem... Es to domāju tādā ziņā, ka gandrīz visās Rietumu un Eiropas valstīs katrai valstij ir kāds 'asumiņš' (politiskā ziņā), kas nozīmē to, ka lai gan pamatsistēma tur ir diezgan līdzīga, tomēr katra valsts ar kaut ko atšķiras. Piemēram daudzās citās valstīs ir unikālas, jaunas un modernas politiskās partijas, kas ir saistošas mūsdienu cilvēkiem... Tur arī cilvēki protestē un bieži vien panāk savu, bet Latvijā politiskā apātija ir viss lielākā varētu teikt visā Eiropā... Jo pie latviešiem daudz kas vienmēr nonāk pēdējais un, kā Brisele, Wašingtona vai kāda cita politiskā lielvara pavicina pirkstiņu tā uzreiz mūsu valdība seko tiem līdzi...  emotion 

18 0 atbildēt
Man pieredze ar šo tik ļoti tautā mīlēto zālīti. Pipēju apmēram gadu ikdienā. No sākuma ar draugiem kompānījā, jo tas draugu loks alkoholu vispār nelietoja tāpēc, lai būtu kāds kopīgs process, rituāls, satiekoties vienmēr uztinām kādu maziņo kāsīti. Pirmās reizes tiešām bija emocījām pilnas, bet ar laiku, pīpējot ikdienā apmēram vesalu grumu, brīvdienās reizēm pat 2, efekts bija nedaudz stiprāks par labu espresso tasīti vai 2izdzertiem aliņiem Bija reizes, kad pārpīpējos zaļš un domāju, ka nekad vairs neredzēšu burvīgos Latvju meiteņu smaidus, dievišķīgo centrāltirgus belaša smaržu, kad brauc uz mājām no smaga treniņa un protams, mammas brīnišķajā balsī teiktos vārdus- ,,Jāni, pietiks kā dārzenim sēdēt un bezdēt dīvānā, iznes tak mistkasti". Bija reizes, kad grasījos zvanīt ātrajiem, jo sirsniņa dauzījās tik stipri kā kriminālpolicija pie blakusmājas točkas durvīm. Biju laikam viens no šiem 9%, jo lai gan pat reizēm fiziski negribējās un visa tā pīpēšana morāli mani iekšēji grāva, jo savu brīvo laiku pavadu bendējot savu veselībi tā vietā, lai īstenotu savus mērķus, jo pa lielam par mērķiem var aizmirst, motivācija ir tik pat daudz cik krievijas ceļu polocistam nepaņemt kukuli-praktiski nulle. Protams arī finansiālais aspekts, terēju sūri grūto, ar melnu muti, dupsi plēsdams ofisā sēžot LOL'u spēlējot nopelnīto 13 no aldziņas. Atmetu, jo ikreiz, kad uzpīpēju iegrimu sevī, domājot cik nožēlojams esmu un ko taisos darīt nākotnē ja tā turpināšu, jo, lai uzpīpētu man vairs nevajadzēja draugus. Bija labi arī mājās vienam, zem sedziņas ar spandžbobu padusē un tēju otrā rokā. Saprotu, ka palieku par noslēgtu sociopātu un vēl visas tās negatīvās domas, nolēmu atmest tā kā Afroamerikāņu vīrieši pamet savus bērnus, pēkšņi un nevienam neko nesakot. Nepīpēju jau apmēram 2 gadus un leppjos ar to tā pat kā māmiņa leppjas par pirmo bērna pirmo vārdiņu. Iespējams, ja uzpīpē 1 reizi mēnesi, kad ar draugiem esat iedzēruši, tad tas ir ok, bet tas ātri var pāriet tādā līmeni kā man- nekontrolējams kā mikrouzņemuma nodoklis. Tāpēc bērni, dariet lietas uzmanīgi un ar prātu!
18 2 atbildēt

Tādiem kā tev to nekad nesaprast

9 0 atbildēt

Piekrītu! Ok..būtu forši ja būtu iespējams to legāli lietot, tomēr ja iedziļinās tajā visā, tad saproti, ka latviešu tauta izdomātu kko ekstra debīlu, lai no tās apdolbītos vēl vairāk..

Manuprāt alkoholu arī vajadzētu atļaut iegādāties tikai no 25 gadu vecuma, jo arī atrodas stulbeņi, kas to lej ne tikai mutes caurumā,bet arī...hhhmmm..., lai tikai gūtu kādu "ekstra kaifu"

8 0 atbildēt
Marihuāna tevi atveseļo.Gan fiziski gan psihiski.Paplašina apziņu.Un negatīvo efektu faktiski nav.Brauciet uz Amsterdamu,kamēr te LV vēl stiepj gumiju ar legalizāciju.Attīstītās valstis jau apjēgušas kas ir kas,un legalizējušas.Te laikam čammāsies līdz pašam pēdējam brīdim.
9 2 atbildēt

Pēc principa viņu jau var legalizēt bez Saeimas akcepta, bet...

6 0 atbildēt

Lai varetu to iegadaties veikala un nebutu jabaidas no policijas emotion

5 0 atbildēt

Jup, pareizi! emotion  Ir daudz un dažādu hibrīdu, kuros THC un CBD procenti var būt gan vienādi, gan atšķirīgi. 

THC- Tetrahidrokanabinols (Beidzot iemācījos pareizi izrunāt un uzrakstīt! emotion )

5 0 atbildēt

pahodu te ir zāles propoganda... Pieplusosim alkāniem pīpmaņiem, spēlmaņiem narkomāniem vēl absalūti legālus 9% marihuānistus....

Mēs netiekam galiem ar pašreizējiem sūdiem lai tiem vēl pievienotu jaunus.. Ugamaņis zverok...

8 4 atbildēt
Gribētu satikt kādu marihuānas lietotāju, kurš to lieto, lai gadījumā nesaslimtu ar vēzi.emotion
4 0 atbildēt

labas zales

3 0 atbildēt

Cik zinu, eļļu var dabūt ne tikai izmantojot spirtu. Ir daudz dažādu veidu, piemēram ar preses palīdzību no zieda tiek izspiesta eļļa. Bet arī iespējams, ka es kaut ko nezinu un jaucu. emotion 

2 0 atbildēt

Vienu lietu,ko es esmu iemācījies,nelikt šeit marihuānas rakstu bez pētījumiem. emotion   Bet varu apgalvot , fakti ir taisnība. Tikai 1. bišk pielabošu. Tie ir 9% no pīpētājiem,kas vismaz dienā pīpē vienu reizi vai vairāk. Tas nav tā ,ka 9% no visiem pīpētājiem būs psiholoģiski atkarīgi,kautvai kuri paņem vienu reizi uzkurī. (Ja būtu tad svjo,tev ir 9% iespēja atkarīgam palikt. Vienkārši mirstu nost iztēlojoties par to konceptu. . emotion emotion ) Skaits samazinās daudzkārt,ja ņem vērā to kritēriju un tas ir svarīgs kritērijs..

3 1 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt

zini tādu lietu, kā tvaicētājs vai cepumi ?

1 0 atbildēt

Ēdiens, datorspēles arī izraisa atkarību, ja kas...

1 0 atbildēt