local-stats-pixel fb-conv-api

Fakti par holokaustu51

353 10

Lai arī visi par to ir dzirdējuši, ne visi tajā ir iedziļinājušies. Raksts par vienu no nežēlīgākajiem notikumiem pasaules vēsturē. Būs interesantāk nekā vēstures stundā.

« 1  2  3 »
353 10 51 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 51

0/2000

Nepiss pratu Aini..esi žīds ??? Labak uzraksti ka Krievi noslakteja 30 miljonus savējo pluss vēl cik apšava cilvēkus citas valstīs... Hittlers ir mazs un pūkains saīdzinajumā ar to ko krievi darīja !!!

69 14 atbildēt

Hitler to Himmler:" I said glass of juice not gas the jews!"

 

Lūk, kas patiesībā notika... :(

19 1 atbildēt

starp citu gāzes kameru esamība nav pierādīta un fakti pat liecina ka tādas diez vai pastāvēja .

Jebkuru dušas telpu video var parādīt kā kaut kādu gāzes kameru . Redzēju video kur itkā baigi stāsta par gāzes kamerām itkā rāda caurules pa kurām plūda gāze utt , bet pagrieza kameru uz otru pusi un tur bija baseins kur peldējās cilvēki  .

Lai to gāzi izvadītu no kameras bija nepieciešami milzīgi augsti skursteņi savādāk visa nometne ar visiem sargiem būtu atsprāgusi ... vai tad ne ?

Vēsturi raksta uzvarētāji , amerikāņiem tik vien gribējās kā pakārt kādu un braukt atpakaļ stuķēt sejā hamburgerus

21 3 atbildēt

Skatos ka te daudz komentetaju ir PROFESIONALI AR MEDALAM APBALVOTI vesturnieki!? Ja jau esat tik gudri ko neuzrakstat kadu vestures gramatu ar saviem faktiem replikam un domam!?

19 2 atbildēt

Te derētu virsraksts "Mīti par holokostu" - ar faktiem tam visam ir maz sakara. Sāksim kaut vai ar mitoloģisko ciparu 6 miljoni, kuru nosauca jau 1943. gadā...

Interesanti, ja Holokostjam uzrīdītu Mythbusterus, kkas no tā paliktu pāri?

15 1 atbildēt

nežēlīgs piegājiens, bet ne stulbs, nebūtu Hitlers, mūsdienās visa pasaule būtu zem žīdu tupeles un jau tagad liela daļa ir!

14 1 atbildēt

Staļins izsūtija no savas valsts visus kas bija gudrāki pa viņu viņa slepkavību skaits ir divtik liels kā hitleram.

7 0 atbildēt

Tu ēbrejs? emotion

7 0 atbildēt

Un ēbreji pēc tam atriebās... palestīniešiem..

7 2 atbildēt

Ha tas ko izdarīja ADOLFS ir tīrais nieks salīdzinoši ar to ko izdarīja Staļins ar savu žīdu armiju... es domāju ka Staļina varza hitlera rezultātu vismaz 3kāršoja... Un tas ko tagad dara nabaga "Ēbreji" ar palestīnu un citām musulmaņu valstīm es domāju arī mierīgi varētu pielīdzināt holokaustam........ 

Fakts ir tāds ka visus karus organizējuši ir paši ēbreji ar jeņķiem.... Varat ticēt varat neticēt, bet visi šie briesmīgie kari nav tik vienozīmīgi kā mums te mēģina to pasniekgt ,... Iesaku visiem noskatīties American Show

7 2 atbildēt

holokausts noteikti ir pārspīlēts. Un kāpēc cilvēkus liek cietumā par tā noliegšanu!?

Tās viņu ciešanas tika izceltas, lai radītu izraēlu un ebreji emigrētu uz turieni un varētu sakasīt judaistus ar islamu!

5 1 atbildēt

Pasol Krievi pat musu virsniekus apsava tikai tapec, ka vini bija parak ''sudigi''. Tacu Vacija musu pasu virsniekiem pec okupacijas pieskira arzemnieku vienibas kuras komandeja musu spejiigie virsnieki.

Bet pa usainaam briesmonim bija abas puses.

2 0 atbildēt

Uzraksti 4ista par krieviju!!!

Kā viņi izsūstija mūsu pašu Latviešus!!!

Un ve nevar atīzīt ka viņi to ir izdarijuši!! (kā viņiem kauna nav)

3 1 atbildēt

bija garlaicīgāk nekā vēstures stundā

2 0 atbildēt

Ko Jūs pie velna varat pārmest-kas tu ēbrejs,utml.? Cilvēks uzrakstīja izglītjošu rakstu,kas manuprāt pelnījis daudzus plusus.Protams,ka Staļins nebija labāks,bet šajā rakstā runa ir par Hitleru.Un tagad tikai nesāciet aizstāvēt Hitleru,kā labo puisīti.Miljoniem nevainīgu cilvēku ir gājuši bojā

2 1 atbildēt

Varbūt labāk paskaidro kapec tās žurkas bija tik daudz Vācijā, un kapēc viņi nebēga no valsts, ja Hičijs ar savu antiJEW politiku jau 1933. g. jau atklati nāca klajā !!

UN , kad beidzot beigs par šo marazmu ,holokaustu runāt, notika , notika , ko padarīsi !!

2 1 atbildēt

Malacis tu esi, ka ievietoji šādu rakstu.. Nevaru saprast, kas kaiš mūsdienu cilvēkiem, turklāt latviešiem, kuriem līdzīģi gājis, ka norej ebrejus, saukā par žīdiem, vaino kaut kādos pasaules grēkos...  labāk būtu izteikuši negatīvos komentārus nacistiem, komunistiem, Ziemeļkorejai, nekā gudri dir**si, ka ebreji to visu esot izdomājuši.. Kā kas tik stulbs var ienākt prātā!! Tā ir vēsture, un Aušvici visi izdomāt nevar, turklāt taustāmā veidā.. Kauns un pretīgi par tādiem zemiem cilvēkiem.. Holokausts ir, manās acīs, viens no šausmīgākajiem un apkaunojošākajiem cilvēces " darbiem"...

nabaga mazuļi...

Cilvēki cieta, un nav būtiski kas tu esi -

1 0 atbildēt

Ak tapēc te DE apsaukā par asociālajiem D: , anyway, viss tas ir Brainwashing`s + slaktēšana kvadrātā

0 0 atbildēt

Par to varda holokausts izcelsmi gan gribetu pastridēties,man vesture tika statīts savadak.Lūdzu pasaki avotu no kā ņēmi info

0 0 atbildēt

Esmu dzirdējis, ka blakus manai pilsētai, mežā sadzina visus ebrejus. pieaugušos vienā bedrē, bērnus citā. Un pieaugušos nošāva, mazos nešāva, bet iemeta pāris granātas.

0 0 atbildēt