par carlsbergu runajot to zhlurgu labak nedzert... tas nav laus, bet kautkads meesls... fui...
par carlsbergu runajot to zhlurgu labak nedzert... tas nav laus, bet kautkads meesls... fui...
Žēl, ka brengulīti nevar pildīt pudelēs! Varu derēt, ja garša nemanītos, tad mūsu patēriņš krietni palielinātos! :)
nom, nom, nom. :)
Neesmu gan izvēlīga aliņos, bet ampulas (2L) vairs nedzeru kādus gadus 4. :D
par otro rakstu - problēma ir tur ka mums ir daudz krievu un tie dzer šņabi
Par to 1mo faktu. Nav jau brīnums, ka vairāk dzer alu, ja tev piedāvātu litru tējas vai alus ko tu izvēlētos?
Es jau nu litru tējas tā pat prieka pēc parasti nedzeru
kur tad 14 bilde visi bambuki!! trukst apinitis, rubenis gai6ais un tumšais,ja nemaldos ari līvu!
bet taa labs!!
Dārgākais aliņš ir stipri dārgāks.. Intresanti ir tas, ka dzerot alu kad esi apslimis (ap 37.5) pēc otrās pudeles jūties labāk, bet pēc trešās jau kā no jauna piedzimis ;D un nākošajā dienā viss ok..
Es jau vakar padzēru alus.... Un beigās es piedzēros.
Bet es vienam te piekritīšu. Ja tu dzer lielos alus, tad tā rod lielāko atkarību...
Bet Padomju laikos, man vairāk garšoja alus bija kvalitāte un citi pārējie alkoholi kā piemēram šņabis. Nekā mūsdienas alus,šņabi utt. Tagad daudzos alos ir spirtoti.. Nevis no tīra apinīša vai no kviešiem, bet lej spirtu indes. Kā piemēram Garais alus 7% smagais. Nieru bendēšana. Un vēl kas tanīs laikos nebija pohas.. Kā tagad..
Man visvairāk no aliem garšo
Užavnieks
Tērvetes
Līvu
Kuršu
Brenguļu
Apinītis
Lāčplēšu
Bauskas
Carlsberg tāds čurūdens vien ir salīdzinot ar Bauskas, Tērvetes vai Užavnieku....
''..Es jau labāk pirktu kādu no mūsu ražotajiem Lielajiem aliem...(bumbuļiem, torpēdām, bambāļiem, 2stāvīgiem...) ''
Bamšļi ir žļurga - nesaprotu kā var dzert tādus vispār.
Ir kad gribās ko smalku importa vai vietējo dzīvo alu un ir brīži kad gribas paņemt apinīti un pielopoties. :D
pēdējoreiz kad tika izdzerts 2l kārlīša garša mutē bija kā mēslus saēdies un galva kā ar bomi sabučota.
es par piebalgas mednieku vai brāli vai brenguli