local-stats-pixel fb-conv-api

Fakti II. Nepatiesības un viltojumi.13

564 3

Šķiet, ka lielākā cilvēku daļa, kaut reizi savā mūžā, ir melojuši vai sagrozījuši kādu faktu. Tas tiek darīts daudzu iemeslu dēļ – lai iegūtu slavu, lai to nezaudētu, lai izvairītos no atbildības, pat lai kādam būtu vairāk vai mazāk sāpīgi. Arī vecā, labā naudiņa netiek likta pēdējā vietā.

Pirmā daļa ŠEIT

564 3 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 13

0/2000

pieļauju ir desmitiem un pat simtiem tādu faktu, kas liekas patiesi, bet īstenībā......

12 0 atbildēt

Par to sportistu un Edisonu ir labs! emotion

7 0 atbildēt

Viena no lielākajām fikcijām - 11. septembris nav iekļauts.

3 0 atbildēt

Normļi.. chau ugunsputn btw

2 0 atbildēt

Labs. Es par līdzīgu tēmu šogad rasktu zinātniski pētniecisko darbu skolā, interesanti. Tādi gadījumi patiešām ir simtiem.

2 0 atbildēt

Nu, pirmkārt, nenospēru. Vienā citā forumā, kur jau esmu vairāk par 3 gadiem, stāvējis šis avatars visu laiku. Dažreiz pamainu, bet tad atpakaļ uzlieku. Jau biju manījis tevi avatara dēļ, bet es neko nesaku. Internets ir plašs un mazs vienlaicīgi. Autortiesību uz avataru, es ceru, tev nav! emotion

1 0 atbildēt

Otrā daļa - otrā piesiešanās faktiem :D

1 - Bells nenoliedza ka vienīgais izgatavojis telefonu, vi°ņš vnk to pirmais patentēja & viņa variants patiešām labi strādāja.

6 - tas pat nav fakts, bet gan anikdote :D es labi pasmējos par to

8 - nezinu kā citur, bet man skolā mācīja ka Edisons to visu PATENTĒJA nevis IZGUDROJA.Tika mācīts arī kas ko darīja, kas ko atklāja. Viņi visi (atklājēji) bija jauni zinātnieki kas labprātīgi strādāja pie Edisona par naudu. Protams, ja pēc darba sākšanas pretojās - tika nomelnoti, apmeloti, iespējams - noslepkavoti. Viszināmākais no viiem ir Nikolā Tesla. Nebūtu bijis Edisona, mūsdienu tehnoloģiskās attīstības līmeni varētu uzskatīt par viduslaikiem. Tesla bija dižākais no Edisona "darbiniekiem", pameta Edisonu jo tas bez atļaujas & nemaksājot patentēja Teslas atklājumu. Edisons nomelnoja & apmeloja Teslu - viņš savukārt daudzus savus atklājumus iznīcināja. Pat mūsdienu zinātnieki nevar izveidot daudzas ierīces ko tesla bija uzbūvējis...

1 0 atbildēt

(George Busch) :D:D:D hahaha

0 0 atbildēt

that's life

0 0 atbildēt

emotion

0 0 atbildēt

Tā jau interesanti,tik nez cik ticami..

0 1 atbildēt