local-stats-pixel fb-conv-api

Daži dīvainākie kari, kuri jebkad ir piedzīvoti8

248 6

Karš mēdz risināties par daudzām lietām: naudu, varu, reliģiju, teritoriju un pat par strīdu, kas ir radušies vienam pret otru. Retums ir par slavu un godu. Cilvēcei patīk karot, tas ir acīm redzams, ja atskatās uz pagātni. Starp visu šo ir arī risinājušies pavisam bezjēdzīgi kari, kuriem pat nav nekāda iemesla.

Nezinu, cik nu tur viņi ir patiesi, par visiem stāstīt nav jēgas, jo spokos jau daži ir bijuši.

248 6 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000

Sāksim ar to,ka es to rakstu nerakstiju emotion Kaut kādas pretenzijas ,lūdzu vērsies pie tā,kas to darija.. Apakšā tā kā ir rakstīts,ar ko sadarbība emotion Jauku dienu!!!!

3 0 atbildēt

labs raksts.

2 0 atbildēt

''Amerikāņi atbildēja ar to, ka viņi tiek taranēti paši savā zemē''' Tiku lidz sim teikumam. Tulkojums nav no tiem labakajiem ,bet man patik ,ka kads veido sada veida rakstus.. Ir ko palasit nevis vienkarsi kadas bildes ar infantiliem krieviem. 

Mani interese ko nozime raksts tapis sadarbiba ar...? Jus vinu 2ata taisijat?

2 0 atbildēt

Cilvēki, es nesaprotu cik jums gadu? Spokos regulāri raksti, kur sajūta tāda, ka cilvēks ir rakstījis rakstu ne savā dzimtajā valodā. Nu nevar latvietis neieredzēt savu valodu tik stipri, lai rakstītu tādu stulbumu:

1. Kas ir Liar? 

2. Napoleons nevis Napaleons. Iznīcināt nozīmē, ka nekas nepaliek vairs pāri. Cik man zināms Paragavaja joprojām pastāv emotion

4. Par šo jau rakstīja - kas pie velna ir taranēti savā zemē?

6. Wtf? Jūs paši vismaz sapratāt, kas te ir uzrakstīts? "Uz tuksneša", Austrālija zaudēja emu utt. WTF vēlreiz!

3 1 atbildēt

Loģiskāk... un tad atkal kāds piekasītos par to, ka nav pareizi... accidentally received a food shipment meant for the British.

0 0 atbildēt

Un kā lai izsakās par to, ko tu pats nemaz nezini? lien atpakaļ tajā bedrē, no kuras esi izlīdis.  emotion 

0 0 atbildēt

pareizrakstība!!! tāpēc liels -

0 2 atbildēt