local-stats-pixel fb-conv-api

Černobiļa. Izlūka stāsts6

268 0

Vēl dzīvi to dienu liecinieki. Lai arī viņu atmiņas pabalējušas, tomēr tās ir ļoti vērtīgas. Vēl viens stāsts par Černobiļu. Video, kura saturu centos tulkot un īsi konspektēt. Atvainojos, ka tādā veidā sabojāju intrigu daudziem skatītājiem.

Intervija ar Aleksandru Logačovu

268 0 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000
Labs stāsts,nedzirdēts!+++
12 0 atbildēt

teicams raksts un interesants video  emotion 

7 0 atbildēt

viss stāsts ir par milzīgu padomju savienības bardaku . stieples uz ceļiem kas spēj kaitēt bruņmašīnai- ta i bruņmašina pilnīgs sūds -diez arkā ar tādu varētu šķersot ienaidnieka nocietinājumus  emotion

. pirms katastrofas bēgošie speciālisti .  neaprīkots specmobīls. izlūks -dozemetrits , virsnieks, speciālists, specializētas vienības komandieris  -nav spējīgs pareizi nolasīt mēraparātus.... nerunāsim par visu kas vēlāk sekoja.  kāds par kautko brīnās?

6 1 atbildēt
👍👍👍
2 0 atbildēt

Interesanti emotion  emotion 

2 0 atbildēt

Galvenais bija higiena ,kas to neievēroja ,mazgāties negribēja visi ir jau zem zemes ,kas gribēja nopelnīt un palika sešus mēnešus arī vairs nav un ļoti ātri pēc atgriešanās,biju no paša sākuma 45 grādi karsts turpat divi mēneši viena putekļu jūra ,KAMAZI pie izbraukšanas centās būt pirmais lai nebūtu jārij tie putekļi ,slāpēja putekļus no helikopteriem ar biešu melasi.

2 0 atbildēt