local-stats-pixel fb-conv-api

CSDD sodi ir jāmaksā45

Kristaps Osis sāka dzīvot citā vietā, pagājušajā ziemā. Kur ar viņu notika šis sagadījums. ''Novietoju auto kur bija atļauts, uznāca atkusnis un parādījās uz ielas līnijas un izrādās auto stāv neatļautā vietā. ... Aiz škrobes devos samaksāt sodu tādā veidā.... bija jādodas uz CSDD kasēm, jo bankās par monētu daudzumu ir komisija.'' - Stāsta Kristaps Piebilde - Puisis nevēlējās ieriebt nevienai no kasierēm CSDD. Vienkārši bez sirdsapziņas pārmetumiem realizēja savus santīmus.

674 8 45 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 45

0/2000

Ķipa, nauda paliek nauda, teica priekšnieks un izmaksāja algu emotion

0 0 atbildēt

Kāds CSDD kasierei sakars ar to ka kāds ir tāds daunis ka nespēj par pāekāpt csn tā lai nepieķer?!

Nejau CSDD kasiere to sodu tam ambīlim uzlika..

Vot lūk tas ir absolūts smadzeņu trūkums un minī krāna sindroms...

Apsveicu-šeit ir vēl 430 infantīļi, kam šis raksts patīk...

1 1 atbildēt

Ir gadījies stāvēt rindā aiz šādiem santīmiem! Bet ja negrib skatīt lai neražo monētas! :P ..Skaitamais aparāts ir lielajos veikalos un galvenajās kasēs, ne jau kur cilveki rindās stāv:D un svērt nevar jo var būt arī kādas citas valsts moneta! :D :P un kas tad CSDD nav jua veikals pagaidīs ! 

0 0 atbildēt

haha, Džonis. zinot viņu, pārsteiguma moments šeit ir tieši nulle

0 0 atbildēt
Paldies par ideju ;)
0 0 atbildēt

Ja skatās no otraspuses-kas ir tas pats "piecītis"?  Tikai papīra gabals,-bet te uzreiz metāka naudiņas-nes kaut uz tolmetu-lielāka vērtība.emotionemotion

0 0 atbildēt

nauda ir nauda.

Ja man tā samaksātu sēdētu lēnu garu maksātu.

un ja man algu tā iedotu ietu arī tāpat tērētu

0 0 atbildēt

emotion:Dvot tā jādara 

0 0 atbildēt

emotion

1 1 atbildēt

ir dzirdets kad tadus ir viegli parmacit, tas ir likt gaidiit kadu 2-3h kamer visu saskaita jo ups kludijos jaskaita par jaunu, ups man sakas patraukums mani nomainis kolege kura saak ari skaitit no jauna. tev noteikti paveicas kad netrapijies uz tadiem jo tur cilvekiem maksa par stundam nevis par to cik daudz saskaitiis..

0 2 atbildēt

Bet ta pa lielam izskatas kad cilvekam ir problemas ar dzivi kad tada veida var tikt vala no vinam. Varbut pie psihologa aizet?

0 2 atbildēt