local-stats-pixel fb-conv-api

Aušvica. Tikai fakti (nevis bābu asaras)75

616 25

Sveiki visiem.

Šoreiz nolēmu uzrakstīt par Aušvicu. Gribat ticat, gribat neticat. Man po....

Ja neticat, pārbaudiet informāciju. Un nevajag te ņuņņas laist un brēkt, ja nejēdzat neko un mākat tikai "virsrakstus lasīt, vai burtus ar lielu šriftu".

« 1  2  3 »
616 25 75 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 75

0/2000

Izklausās tā, kad tā nav nekāda "darba nometne", bet gan kaut kāda sanatorija ar brīnišķīgām atpūtas iespējām.

Ja jau tā, tad kam tā dzeloņdrāts ap to nometni un ložmetēja ligzdas uz stūriem?

Jūs kādreiz esat sev uzdevuši jautājumu: Kāpēc visas pasaules slavenās medicīniskās klīnikas atrodās Austrijā, Šveicē vai Vācijā? Klīnikas, kurās tiek veiktas viss sarežģītājās medicīniskās operācijas orgānu transplantācijā, gēnu terapijas un reti-sarežģītu slimību ārstēšana.

Nevienā citā pasaules valstī, ar savu super-puper attīstību nedara to, ko dara Vācijas, Šveices, vai Austrijas klīnikas.....

Ja paskatāmies - kas šīs klīnikas ir veidojuši un kad, tad jautājumu vairs nav - tie ir bijušie nacisti, kuri kā vadošie medicīnas speciālisti vai asistenti strādājā Aušvicā, Buhenvaldē, Osvencenā, Birkenau un citās "sanatorijās". Visi pētijumi kuri tika pētīti šajās nometnēs, tagad tiek izmantoti medicīnā.... 

2 1 atbildēt
Lūk, lūdzu jums Idiotiem http://youtu.be/8XSj9XgXA5Q PERFEKTS AVOTS ŠIJ TEMAI!!! Kur paši izdzīvojušie zīdi pastāsta par šo visu!!! Varar nemīnusot, jo šo visu jums izstāstīs ACULIECINIEKI no dazādām Koncentrācijas nometnem!!! Ak vel Ebreju populacija EIROPĀ 1933. 15.315.000 1947. 15.750.000 TIE IR FAKTI !!! Avots https://socioecohistory.wordpress.com/2012/11/08/the-holocaust-6-million-lie-population-of-jews-1938-15-748-million-1948-15-753-million/ Tie kas domā kad Holokaust bija tāds kādu mes vinu skolā mācijāmies tad ko jūs vel te spriedelejat!!! Perfekts raksts, ... vai kā gatavojos mīnusiem.
4 3 atbildēt

Joptv....Nu tāds sviests sen nebija redzēts. Nez, cilvēks pats tam tic vispār? 

Es nesprotu šo tendeci, acīmredzot jauniešu vidū, mēģināt nacistu režīmu un tā noziegumus attaisnot jeb arī pasniegt Padomju noziegumus daudz dramatiskāk. Kāda tam ir nozīme? Šie abi režīmi bija noziedzīgi un absolūts ļaunums gan latviešiem gan daudzām citām tautām. 

2 1 atbildēt

Jūtama vācu propogandas ietekme. Patiesību zin tikai tur bijušie. 

3 2 atbildēt

Īsts kūrorts pēc tevis rakstītā

1 0 atbildēt

Pats biju šovasar uz Aušvicu ekskurijā, vecīt.. ar šito rakstu esi iegājis galīgās auzās..

1 1 atbildēt

Esmu vīlies nacistos... emotion

1 1 atbildēt

Es saprotu ebreju moku ''govs slaukšanas'' besi ! Bet kapēc noliegt/nepiekrist gāzes kamerām vai slepkavošanām !?  Tas tak nekādā veidā neaptraipa, vācu armiju, vai to ko III Reihs solija !  

2 2 atbildēt

Kāda nozīme exstrām, ja iznākums ir nāve? polnīgi pohu* kā es nositu to minku ko vairāk nevajag- ar āmuru vai koku( it kā nedrīkstot?).  emotion Vai arī pazvanot vetārstei, atpērkoties ar naudu, lai varētu nosaukt par kruto iemidzināšanu! Rezultāts ir nāve. 

0 0 atbildēt
Kkā neticas ka tur viss tik labi bija..
1 1 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

holokosts nenotika

0 0 atbildēt

Izlasi Lorensa Rīsa grāmatu ''Aušvica".

0 0 atbildēt

Bet tu palasi kaut ko par legionāriem, salaspili, nacistiem, ss - iešiem, hitleru, utt. Vai tur kaut ko labu ieraudzīsi?

1 2 atbildēt

Pilnīgs murgs emotion

0 1 atbildēt

raxts pilnigs su... man po.... saņem nīkuli@

4 5 atbildēt
Autor tu gadījumā neesi kautkāds no psihenes izmucis sātanists? Jo es tiešām nezinu kas būtu jālieto, lai šitādu slima suņa murgu izdomātu dienu pirms Lielās piektdienas. Tu ar šitiem saviem "fakteļiem" vienkārši ierēc par tūkstošiem nevainīgu cilvēku nogalināšanu, jo es tiešām nezinu vai kā savādāk šo rakstu maz var uztvert kā tikai kā ņirgāšanos. Nesaprotu kā šāds raksts vispār var būt pirmajā lapā, jo pēc manām domām šito pa taisno uz miseni vajadzētu.
5 8 atbildēt
Nospraagsti, Tu smirdiigais cuukas suuds, noteikti Tev ari tur vieta atrastos!!!
0 4 atbildēt
Nedomāju, ka šajā rakstā ietilpstošā informācija ir patiesa, jo kā nekā tā bija nāves nometne nevis kautkāds kūrorts, kur tāpat vien aizveda cilvēkus no malu malām un turpat arī ļāva tiem nomirt bada nāvē...
0 9 atbildēt