local-stats-pixel fb-conv-api

Atklājumi, kurus cenšas apspiest119

2451 8

http://www.spoki.lv/profils/moonwalker">Pret sazvērestības teorijām var izturēties dažādi. Es nelieku jums tās pieņemt, vienkārši palasīt un drusku padomāt.

emotion

2451 8 119 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 119

0/2000

nebūtu šīs idejas apspiestas sazin cik tālu būtu attīstijušies.. mož dzīvotu tagad kā "džetsoni" :D

un vispār ideāls raksts :)

241 3 atbildēt

Labs raksts, bet ja reāli padomā tad nemaz tik mazticami tas viss neizklausās , jo tie kam naudas vienmēr par maz šķiet , tie arī darīs visu lai idejas kuras viņi paši nav realizējuši arī netiktu realizētas, jo to dēļ viņiem pašiem peļņa paliktu nekāda. Gribētos teikt ka nauda, skaudība un skopums iet roku rokā.

129 1 atbildēt

Zinātnieki jau sen pateica ka nākotne ir ūdeņradis! Bet naftas magnāti izpērk visus patentus un izgudrojumus - lai tie netiktu īstenoti - tā tas ir bijis jau no laika gala - citādi jau sen benzīns būtu tikai tāds vēstures maisījums - un savus auto rūcinātu ar krāna ūdeni!

88 0 atbildēt

Labāk nebūtu lasījis...tikko sajutos tik slikti, ka dzīvojam tik pretīgā pasaulē. Cilvēki domā tikai par varu un naudu...

51 0 atbildēt

Protams ka visu izsaka nauda. ++

39 1 atbildēt

Naktī būs par ko padomāt! ;) Interesanti, es tieši biju iedomājies nesen par to, vai kāds ir mēģinājis uzkonstruēt watermobīli. Re kur atbilde! Paldies :)

28 0 atbildēt

Visu kontrolē nafta...

25 0 atbildēt

Kas maksā, tas pasūta mūziku !

22 0 atbildēt

šitas raxtiņš nu psc kurina! gribas visus to magnātus apžmiegt, dzen mūsu pasauli sūdos! +

13 0 atbildēt

Malacis!emotion Ja ir iespēja - turpinājumuemotion

12 0 atbildēt

7. bullshits. aukstā kodolsintēze ir neiespējama. ja būtu tā runātu pretī entropijas pamatlikumiem. daudz energoizdevīgāk būtu notikt aukstai sintēzei arī uz saules bet tā nav. 

8 teorētiski ir iespējams. taču j'\azin aerodinamika arī ir. Radiusam ar kādu būtu vilkts rinķis pa kuru lidotu izlūki būtu jābūt pāri par 600km lai nemanītu pilots ka spārni ir savērsti (t.i. lai pagrieztu lidaparātu to sasver sāniski un tad veic kustību kā pacelšanās laikā. tas nozīmē ka griežoties pa šauru radiusu viens spārns ir vairāk uz leju. pilotam ir arī attiecīgs aparāts kas laikam bija apvienots ar altmetru lai noteiktu šo savērsumu. un vēl kas, vai tiešām sabiedroto piloti bija akli? kā viņi jūsuprāt neredzēja sauli kas sākot lidojumu bija pa labi bet itkā lidojot taisni pārbīdās pa kreisi? ) 

5 ir iespējams un fizikālā teorija pat nav tik mežonīgi sarežģīta , liekti gaismas stari būtu jālieto. nākotni redzēt gan laikam nevarēs jo tad jāpārsniedz gaismas ātrums.

1. kāpēc gan ne?

2. par to ir domājuši daudzi. viens fakts ir ka tā strāva mūs pasargā no saules radiācijas , ja sāksim to lietot lai sildītu mājas var gadīties ka labu iedegumu pie reizes noķersim

4. unreal. ūdeni ar k;ādu enerģijas avotu jāsadala ir vispirms un tad jāsadedzina vai citādi atkal jāsaliek kopā. atkal runa ir par kopējo entropiju nu nevar atcelt matērijas nezūdamības likumu

13 3 atbildēt

auto ar ūdeni lēnām tagad sāk izgudrot atkal, tikai elektrību vajag viņam arī, skumji ka tas viss tik saspiesti, 100% ka varētu uztaisīt ekektro superauto, tikai naftas kompānijas to negrib pieļaut. emotion

9 1 atbildēt

da tā ir tikai viena kripatiņa no visa kas ir ticis apspiests tikai lai gūtu labumu no kautkā cita ;)

8 0 atbildēt

degvielas alternatīvas jau sen ir atklātas, bet tās nekad nesasniegs mūs...

8 0 atbildēt

Diez ko teiktu tie "gudrishi", kuri apspieda medicinas attistibu, pretveza lidzekju ienaksanu tirgu, ja pasi ar kko tadu saslimtu? Tad ari teiktu, ka " vienīgie efektīvie līdzekļi pret vēzi būs „rādijs, ķīmijterapija un ķirurģiska iejaukšanās.” "? Vai tad naudas grabsana veljoprojam butu svarigaka par veselibu?

7 0 atbildēt

Starp citu, brīvā enerģija, var teikt arī elektrība, (N. Teslas) jau ir iegūta.emotion. Latvijā ir diezgan daudz cilvēku, kas to māk iegūt, tajā starpā biju arī es. Ja kaut ko publicē par to, viss tiek uz reiz novākts un pārējie par to nezin. Lai visu uztaisītu vajag tikai smadzenes, rokas un google. 

5 0 atbildēt

parasti komentaros nerakstu - labs raksts, trekns pluss utt., bet soreiz un 1x man jasaka, ka loti intersanti bija lasit  ;)

3 0 atbildēt

Te arī parādās cilvētku mantkārība pēc naudas. Pat nogalina cilvēkus un dēļ tā cilvēce ir iesprūdusi attīstībā un vēl, jo projām  nespēj izārstēt pat vēzi

3 0 atbildēt

Jā, Tesla, man liekas, ir izcilākais cilvēks zinātnieks kāds bijis, tikai kaut kādi dauņi kam nauda svarīga visu sačakarēja, tagad varbūr par elektrību nebūtu jāmaksā.

3 0 atbildēt

Labi :) varetu vel šitadus rakstinus ikt ieksa :)

2 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »