local-stats-pixel fb-conv-api

70.-80. gadu pastmarku kolekcija9

201 0

Šodien- pēdējā brīvlaika dienā izdomāju ka varētu pakārtot mazliet istabu un rakņājoties pa vecām lietām uzgāju uz šīs pastmarku grāmatas, kuru man bērnībā iedeva ome no Krievijas.

201 0 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000

Laba kolekcija, burvīgi. Tikai nenozaudē un saglabā labā stāvoklī, var vērtīga vēlāk izrādīties  emotion 

6 0 atbildēt

Man kaut kad arī bija līdzīga kolekcija.

Kaut kur esmu pasējis. Nez, cik tas tagad maksā?

4 0 atbildēt

Man arī ir lielākā daļa no  šīm. PSRS laikā viņas pārdevās avīžu kioskos veselos setos pa sērijām - augi, dzīvnieki,kosmanauti, mašinas utt...Maksāja tāda paciņa diezgan lēti, tapēc daudz bērnu viņas krāja - tieši tāpat kā pēc tam fiškas vai košļeņu ieliktņus. Gadījās pa retam ka izmeta markas no kādas sociālistiskās valsts - Polijas, VDR, Čehoslovākijas, tās bija uz izķeršanu, te arī redzu dažas no tām.

2 0 atbildēt
Ehh atmiņas.. Man arī bērnībā bija tāda kolekcija.. Lielākā daļa PSRS pastmarku bija lielās tirāžās un nav neko lielās cenās..
1 0 atbildēt

neesmu pārliecināts, bet man liekas, ka pastmarkām ar pasta zīmogu virsū nav īpaši liela vērtība.

Bet tāpat, kolekcija laba. Pašam arī kaut kur plauktos stāv mapes ar markām. Ārā nemetu.

1 0 atbildēt

He, he. emotion Es arī bērnībā krāju pastmarkas. Man gan lielāko tiesu kolekcijas sastādīja tās, kas no Austrālijas, ASV, un Kanādas. Tur kur dzīvo mani radiņi (žēl, ka esmu pazaudējis visus kontaktus ar viņiem). emotion 

Bija arī kāda no padomijas, bet to bija pamaz. Nudien neatminos kur man tā kolekcija pazuda - biju savācis vairākas lielās mapes. Bija un pēkšņi izbija...  emotion 

0 0 atbildēt

Super raksts! emotion

0 0 atbildēt

Visi mēs esam krājēji.

0 0 atbildēt