local-stats-pixel fb-conv-api

Žurnālistu kauna stabs OS12

70 3

Neliels kauna stabs par žurnālistiem un komentētājiem Vankūverā, diemžēl nav par visiem, bet reizēm daži kadri mēdz tādas pērles pateikt, ka pusdienu jāsmejas, it sevišķi tiem, kas vēl sportā kaut nedaudz orientējas.

Piebilde - uztvert visu ar nelielu humora devu :)

Māris Rīmenis - kamaniņu sports šī cilvēka pavadījumā ir interesnats, nemaz nerunājot par to, ka piecu minūšu laikā spēj vienu faktu ar vienādu vārdu kārtību četras reizes atkārtot, uz divām minūtēm tiešraides laikā "iziet uzpīpēt", protams, pārteikšanās gadās mums visiem, bet Maija Orlvova bija īpašs gadījums. Nu nav jau tas trakākais gadījums, laikam pēc Pekinas OS, kad triumfēja ar savu Māris ŠTrombergs, ir labojies, bet nu lažo joprojām daudz.


Anatolijs Kreipāns - Toļik, visu cieņu, futbolā Tevi nevienam nepārspēt, tā komentēšanu var klausīties ar baudu, bet diemžēl biatlonu spēj sabojāt. Sākot ar Līdumas vēl dodas uz šautuvi, lai gan viņa jau sen visus garāma izšāvusi un beidzot ar to, ka svarīgākajā brīdī par Brici uz veselu apli aizmirst. Vēl skaistāk bija, kad mūsu jauno biatlonistu meklēja ap 70to vietu, un milzīgais apmulsums par 50to vietu un iekļūšanu iedzīšanā. Nu tautai galvenokārt savi varoņi interesē nevis Norvēģu troļļi.


Normunds Melderis - nevienam nenovēlu šo komentētāju klausīties, kad viņš izpaužas viens pats. Jebkuru sporta veidu sabojā un padara nebaumāmu, pat tik estētisku sporta veidu kā daiļslidošana, cilvēks, kurš redzējis pāris pārraides, labāk par šo komentētāju pārzin kas notiek uz laukuma. Tāpēc nekautrējamies izslēgt skaņu un omītei paskaidrot saviem vārdiem.


Armands Tripāns - puisis jau simpātisks, bet gatavojot sižetus lažo kā traks un padara sporta ziņas tracinošas. Pēdējā pērle bija par hokeja laukuma izmēriem - 4m šaurāks un 3m platāks...tas ir kā - trapeces forma vai kā? Bet vēl labāk patīk, ka hokejistu, kurš labprāt kameras priekšā runātu latviski, viņš regulāri uzrunā krievu valodā un pie tam par Sašku dēvē, nu nav viņi ne vienā smilšu kastē spēlējušies, ne kopā meitenēs laiduši. Kauns un necieņa.


Aivars Zaharovs - protams, sieviešu hokejs nav hokejs, bet gan izvarots hokejs, bet vai tad tāpēc ir visiem sieviešu sporta veidiem jāpiedēvē nepārtraukta raudāšana?

70 3 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000

Nav jau nemaz tik viegli komentēt,pamēģini pats pie TV,cik ilgi izturēsi>>>>>>>>

5 0 atbildēt

Viņi visi ir tikai cilvēki

3 0 atbildēt

Labi,ka vispār komentē.

3 1 atbildēt

Riimenis ir ok, peedeejaa laikaa Kreipaans mazliet apnicis, biezhi vien filozofee par daudz un saka passaprotamas lietas garos teikumos.

 

Tripaans ir taads kaitinosh gan

1 0 atbildēt

 

Ņiživijs labrāt runātu latviski? Tādu brīnumu vēl neesmu pieredzējis:)

Pārsvarā jau tikai pārteikšanās kļūdas, vai arī kaut ko nepamana, bet nu Melderi gan nedrīkst laist komentēt.

1 0 atbildēt

neēsmu pamanijis.

Melderi gan neēsmu dzirdējis , kurus sporta veidus viņš komentē?

1 0 atbildēt

Jebkurs normals cilveks ciena kritiku.

1 0 atbildēt

atbildot uz normis komentāru " tripāns hokejistus var uzruntāt uz Tu, jo pat... " Par Tripāna tracināšanu varu piekrist!!!!  

1 0 atbildēt

Anatolijs Kreipāns - Reipāns ir viens no visu laiku zinošākajiem sporta komentētājiem,protams,dažreiz aizraujas ar savām vēsture zināšanām kad piem notiek kāds ļoti saspringts moments šis ''Reiz 95. gadā...'' sāk kko pa vēsturi stāstīt,kaut gandrīz vārtus iesit,bet tā,visu cieņu!

0 0 atbildēt

Par Kreipānu, autor, Tev mīnus, jo tas biatlons šoreiz bija kaut kas "ievērības" cienīgs! Tur jau tie laiki bija tiesnešu sagrozīti un nepareizi!

0 0 atbildēt

Tā kā tagad- divi komentē daiļslidošanas sacensības un nesaka, kuras vaksts dauļslidotājs kurš ir. Kaut ko pļāpā, taču svarīgāko nepasaka!….

0 0 atbildēt

tipa dailslidosana ir sports???? lol nujaa kaukaadi pidrilas triko laksta un skaitaas sports, SPORTS IR BOKSS

0 7 atbildēt