local-stats-pixel fb-conv-api

Hokejs 2010. gada Ziemas Olimpiskajās spēlēs.11

8 0

 

Hokejs 2010. gada Ziemas Olimpiskajās spēlēs notiks divās hallēs - General Motors Place, kurā ikdienā spēlē NHL klubs Vankūveras "Canucks", kā arī UBC Winter Sports Centre.

Šī gada februārī Latvijas izlase, apspēlējot Ukrainas, Itālijas un Ungārijas izlases, izcīnīja tiesības piedalīties 2010. gada Ziemas Olimpiskajām spēlēs Vanķuvērā. Oļegs Znaroks paziņojis tos 23 hokejistus, kuri dosies uz Vankūveru.

Izlases sastāvā iekļauts arī pieredzējušais vārtsargs Sergejs Naumovs par kura iespējamo dalību Latvijas izlasē ticis lauzts daudz šķēpu. Izlases sastāvā nav iekļauti ne Oļegs Sorokins, ne Aleksandrs Jerofejevs (abi aizsargi), bet uzbrucēju frontē neliels pārsteigums varētu būt Ginta Meijas iekļaušana komandas sastāvā.

Vankūverā Latvijas izlasei pretiniekos būs B grupas komandas: Krievija, Čehija un Slovākija. Mūsējie jau divreiz mērojās spēkiem ar Slovākijas izlasi Olimpiskajā turnīrā. 2002. gadā Saltleiksitijā Latvija nospēlēja neizšķirti ar rezultātu 6:6, bet 2006. gadā Turīnā mūsējie piekāpās slovākiem 3:6. Rūgta pieredze Olimpiskajās spēlēs Latvijai ir ar Krieviju. Turīnā tika piedzīvots smags zaudējums: 2:9.

Latvijas valstsvienības sastāvs 2010. gada Ziemas Olimpiskajām spēlēm:
Uzbrucēji: Lauris Dārziņš, Herberts Vasiļjevs, Miķelis Rēdlihs, Ģirts Ankipāns, Mārtiņš Cipulis, Jānis Sprukts, Aleksejs Širokovs, Mārtiņš Karsums, Aleksandrs Ņiživijs, Armands Bērziņš, Kaspars Daugaviņš un Gints Meija.
Aizsargi: Georgijs Pujacs, Kristaps Sotnieks, Arvīds Reķis, Krišjānis Rēdlihs, Guntis Galviņš, Rodrigo Laviņš, Kārlis Skrastiņš, Oskars Bārtulis.
Vārtsargi: Edgars Masaļskis, Ervīns Muštukovs un Sergejs Naumovs.

Latvijas valstsvienības spēļu kalendārs (pēc Latvijas laika):
2010. gada 17. februārī plkst. 07:00 Krievija – Latvija;
2010. gada 20. februārī plkst. 02:30 Čehija – Latvija;
2010. gada 21. februārī plkst. 02:30 Latvijas – Slovākija.

A grupa

 Kanāda, ASV, Šveice un Norvēģija.

B grupa

 Krievija, Čehija , Slovākija un Latvija.

C grupa

  Zviedrija, Somija, Baltkrievija un Vācija.

8 0 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000

Nu slovaakiju  un cehiju vel vareetu uzveikt bet krieviju ne bet nu varbuut briinums notiek taa pat kaa pagajusho gad ar zviedriju :D

2 0 atbildēt

nu ko velu veiksmi tautiesiem, ne bez panakumiem zeni !

1 0 atbildēt

Atvainojos ka atkartojos ar rakstu, bet seit ir vairak informaciajs!

0 0 atbildēt

Ja jau Latvija vareja vinet Zviedriju un Sveici pagajuso gadu, parsteidzot visus pat bukmeikerus, un tikt 7.vieta pasaules cempionata. Domaju sogad viniem ies labi, gan olimpiskas speles un 2010.gada Pasaules cempionata :)

0 0 atbildēt

varēji vismaz izlabot šo "Šī gada februārī Latvijas izlase, apspēlējot Ukrainas, Itālijas un Ungārijas izlases,"

0 0 atbildēt

Domāju šogad tiksim diezgan augsti :)

0 0 atbildēt

mēs būsim pēdejie grupā :)

1 1 atbildēt

Mūsējie regulāri spēlē pret krieviem,khl līgā, un ne bez panākumiem, kāpēc lai viņi neuzvarētu

1 1 atbildēt

atbildot uz arviids komentāru " ES PA KRIEVIEM!!! NEFIG SKATITIES KA MUSEJE Z... " Nu tad baigais latvijas fans o kā zauē tā naf*g un es pa stiprajiem.  

0 0 atbildēt

arviid, ej pačato ar 13gadniecēm...

0 0 atbildēt

lai latvija vine

0 0 atbildēt