local-stats-pixel fb-conv-api

Joprojām neizdodas ierobežot viltus ziņu izplatīšanu35

37 0 35
Ieteikt: 000

Melu ziņu izplatīšanu tā dēvētajās klikšķu lapās tā arī nav izdevies apturēt, lai gan atbildīgie jau pirms diviem gadiem solīja risinājumus, secinājis LTV raidījums “de facto”.

“Cēsīs reģistrēti pirmie koronavīrusa inficēšanās gadījumi”; “Vīrietis Carnikavā pie staba piesien un pamet nomiršanai kucīti un vairākus kucēnus”; “No nākamā mācību gada Latvijā tiks likvidēti visi valsts bērnudārzi” - tie ir tikai daži melīgi raksti no aizvadītajām nedēļām, kuru mērķis ir piesaistīt uzmanību, lai nopelnītu no interneta reklāmām.

Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 35

0/2000

Personīgi es jebkurai man svešai informācijai uzreiz neuzticos, dēļ tā ka nav pārliecības par to patiesumu. Attiecīgi nepieciešama dziļāka tādas informācijas analīze.

Mani novērojumi rāda, ka arī officiālajos avotos mēdz dzīt dažādas blēņas.

6 1 atbildēt

Neidiņam laikam aptrūkās ''vīrieša mīlestība'' :O

4 0 atbildēt

Žēl, ka tik daudzi dalās ar acīmredzami nepatiesām ziņām.

Tā vien šķiet, ka 2006. gada ''Idiokrātiju'' jāsāk uztvert kā nākotnes paredzējumu, nevis absurdu komēdiju.

3 0 atbildēt

@Aptauja: Vai tu proti atšķirt īstu ziņu no viltus ziņas?

Cits variants: Protu, it īpaši aumytesta muļķības pazīstu.

4 2 atbildēt

Kuldīgā kāda māmiņa nometusi zemē savu četrgadīgo meitiņu un atspārdījusi viņu...

Ir tikai loģiski, ka es uz tāda mēsla neuzķeršos. Nav ne tāda gadījuma, ne māmiņas, ne meitiņas... Tikai Kuldīga eksistē...

4 2 atbildēt

Kā tad tu uzreiz vari pateikt, ka ziņa ir fake? Nevar. Līdz ar to jebkas, kas nav publicēts daudz maz respektablā vai oficiālā medijā, ir jāizvērtē kritiski vai vispār jāignorē. T.i., katrs dunduks var jebko sagudrot un uzrakstīt.

Šo pieņemt ir grūti vecākiem ļaudīm, kas audzināti vidē, kur visam rakstītajam bija jātic 😆

2 1 atbildēt

Piedrāzt Endziņu.

2 1 atbildēt

Nu cmon.... Kur ir problēma nolikt uzdevumu mobilo tīklu uzņēmumiem bloķēt LV teritorijā tās ziņu lapas? Ja baidās, ka ārzemniekiem rakstīs muļķības, nu tad var slēkt VPN un monetorēt ko raksta. Jebkurā gadījumā ja LV teritorijā tās ziņu lapas tiks bloķētas, tas pseidobizness vairs nebūs ienesīgs, un kļūs tīri bezjēdzīgs.

0 0 atbildēt

Jo cilvēki ir stulbi un labprāt dalās ar visādu drazu, sevišķi jau ar šausminošajām ziņām. Īpaši jau vecā paaudze, kas it kā esot labāk izglītoti, gudrāki un zinošāki kā mūsdienu jaunatne.

1 1 atbildēt

Kamēr uz zemes būs cilvēki,tik arī pastāvēs tenkas.

0 0 atbildēt

@Aptauja: Vai tu proti atšķirt īstu ziņu no viltus ziņas?

Cits variants: manman poh

0 1 atbildēt

kamēr pati valsts rakstīs melu propogandu ,viltos vēsturi ,melos par visu ko ,par politiku ,par slikto krieviju un labo ameriku ,kura slepkavo miera ,brīvības un demokrātijas labā ,tikmēr būs amorāla un kropla sabiedrība ,tikmēr būs melu ziņas un tikmēr būs degradācija

1 4 atbildēt

Varat sākt no saeimas un tā saucamās valdības ,kuras izplata viltus ziņas .ja nav valdības atbildība ,tad citiem prasīt nedrīkst

1 5 atbildēt