Jaunākais Londonas karaliskā institūta (College London) zinātnieku pētījums liecina par to, ka sarkanvīna dzeršana un šokolādes ēšana mums palīdz palikt slaidiem.
Jaunākais Londonas karaliskā institūta (College London) zinātnieku pētījums liecina par to, ka sarkanvīna dzeršana un šokolādes ēšana mums palīdz palikt slaidiem.
Panākumu atslēga ir nevis tradicionālā kaloriju skaitīšana, bet gan miljons bakteriju, kuras dzīvo mūsu gremošanas traktā un barojas ar to pašu ēdienu, kuru mēs. Šobrīd noteikti nodomaji - "kas tas par bezsakarīgu teikumu, kuru tikko izlasīju?".. Daļa no šīm traktī dzīvojošajām baktērijām palīdz mums sagremot pārtiku un absorbēr uzturvielas, bet otra daļa - gluži pretēji - kavē zarnu darbību un visus nepieciešamos procesus. Tāpēc ir nepieciešams palīdzēt dzīvot un plaukt tam baktērijām, kuras mums palīdz sagremot pārtiku. Lai to izdarītu, ir nepieciešams ēst to, kas tām garšo un patīk.
Tātad, kas tad patīk šīm baktērijām. Būsi pārsteigts, bet viņam patīk siers un citi piena produkti, rieksti un augu eļļa. Savukārt viņām nepatīk tauki un cukurs - šīm baktērijām tā ir bez maz vai kā inde. Bet, tas nav viss.. vēl šīs labvēlīgās baktērijas ir sajūsmā no šokolādes un sarkanvīna!
Sarkanvīna un šokolādes sastāvā ir polifenoli - vielas, kas uzlabo imūnistēmu. Jo vairak polifenola ir mūsu organismā, jo vieglāk organismam absorbēt vitamīnus un minerālvielas, un jo tievāki mēs esam, arī bez nežēlīgām diētām un smagiem fiziskiem treniņiem.
Pētījuma vadītājs Tims Spectors ilgu laiku pētīja divus dvīņus. veins no tiem visu dzīvi cīnījās ar lieko svaru, bet otrs bija slaids kā skaliņs bez nekādām lielām piepūlēm. Tims ir pārliecinats, ka atšķirība starp abiem dvīņiem ir zarnu mikroflora. Tāpēc vairak sieru, jogurtu, riekstus, sarkanvīnu un šokolādes, un mazāk taukainus un cukurotus ēdienus!
Re cik gudri tie janglji ,labajam bakterijam iebarot shokoladi,bet sliktajam sarkanvinu ,lai nodzeras... Ari pie mums metode darbosies,tikai uz cita principa pamata-ja edisi shokoladi un dzersi sarkanvinu ,edienam vairs naudas nepaliks...
Raksta saturs smird pēc reklāmas.
Vispār var ēst jebko, tikai jāievēro apēsto kaloriju daudzums produktā.
Lietojiet jauno sarkanvīna šokolādi, ja nenovājēsiet, tad Jums būs pilnīgi vienalga
Tik vecas ziņas un bieži pieminētas.. jau vemt gribas no viņām... nu + jau ir par centību.
Šaubos. Neiesaka cukurotus, bet šokolāde taču ir salda. Esmu izmēginājusi, taču šokolāde man deva pretēju rezultātu.
Bedizot! Beidzot es varu ēst šokolādi un tievēt! Dievs ir zuklausījis manas lūgšanas!
Nu jā, varēji vēl pielikt arī kokaīnu. Paskat cik slaidi ir kokaīna lietotāji!
Otrs. Varēji uzrakstīt kādu šokolādi un kādu sarkano vīnu. savādāg Latvijā tas vīns, ko cilvēks var atļauties, ir no kaut kāda pulverai tasīts un šokolādes arī nav nekādas dabīgās. Jo laba, melnā šokolāde nemaksā 60centi pa 100gr