local-stats-pixel fb-conv-api

Žiguļa piedzīvojumi Ķengaragā - bez skates, bet ar metāllūžņiem3

48 1

Šis, iespējams, ir slavenākais žigulītis visā Latvijā.

«Kāpēc nevākt, ja var vākt» - šāds varētu būt vīra ar iesauku Pigmejs dzīves moto, jo jau vairāku gadu garumā viņš to vien dara, kā savāc metallūžņus, ko citi izmet no saviem dzīvokļiem, lai vēlāk tos aizvestu un nodotu, saņemot par to naudu.

Šis žigulis ir kļuvis par sava veida slavenību Ķengaragā, jo katru reizi, kad tas parādās uz ceļa, kāds to nofilmē, jo skats ir visai iespaidīgs. Pārkrauts, nokrauts un sarūsējis žigulītis kā vecs zirgs knapi velk savu smago vezumu uz priekšu. Skats visai amizants!

Par šo vīru un viņa žiguli sāka interesēties arī raidījums «Bez Tabu». Tā nu viņi devās «medībās», bet viņiem izdevās atrast tikai pašu leģendāro spēkratu, bet ne vīru, kas to vada.

 

 

Noskaties sižetu, tas ir tā vērts!



48 1 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

Kā jau Latvijā galvenais kādu nostučīt lai tak ved cilvēks savu tolmetu!

12 0 atbildēt

Visiem likumi vienādi. Kādēļ man jāmaksā ceļa nodoklis un jāiet tehnisko ja citi var to nedarīt un palikt nesodīti?

2 0 atbildēt

Tādi vadītāji, pieļauju, ir katrā Latvijas pilsētā vai pagastā. Ja nedzerstās un netaisa ziepes, policija viņus neaiztiek, jo paņemt no viņiem tāpat neko nevar. Ja atņems auto, par evakuatoru neviens nemaksās, savukārt šoferis pa dažām dienām saskrūvēs tādu pašu auto, un turpinās braukāt. Nereti vadītājiem ir „baltā biļete", kas apgrūtina saukšanu pie administratīvās atbildības, savukārt šoferis rakstīs sūdzības visām instancēm,ieskaitot Valsts preizdentu un Romas pāvestu, attiecīgi, policistam par to visu būs jāraksta paskaidrojums pēc paskaidrojuma. Tāpēc policistiem bieži vien izdevīgāk ir „neredzēt" šāda tipa vadītājus, protams, ja netiek savārītas ziepes uz ceļa.

0 0 atbildēt