local-stats-pixel fb-conv-api

Zēns, kurš negrib iznest atkritumus, ziņo policijai par vardarbību ģimenē25

114 2

Svētdienas, 30.decembra, pievakarē Rīgas pašvaldības policijas darbinieki saņēma izsaukumu uz Dreiliņiem. Izsaucējs bija nepilngadīgs zēns, kurš ziņoja, ka vecāki viņu sitot.

Puika policistiem stāstīja, ka vecāki likuši iznest atkritumus, taču viņš atteicies to darīt. Pēc tam vecāki viņam likuši pasēdēt savā istabā un pārdomāt savu rīcību, taču tas viņu sadusmojis un viņš, esot istabā skaļi dauzījis durvis. Tajā brīdī sadusmojies arī tēvs un ar čību iesitis dēlam pa pēcpusi.

Abi vecāki apstiprināja zēna teikto, piebilstot, ka jaunākais dēls nekad nepildot viņam uzdotos mājas darbus. Tēvs arī atzina, ka zaudējis savaldīšanos un iesitis bērnam čību pa dibenu. Noskaidrojās, ka sitiens bērnam nebija radījis nekādus miesas bojājumus, bet gan emocionālu aizvainojumu.

Policisti 12 gadus vecajam zēnam piekodināja, ka viņam mājās ir jāpilda vecāku uzliktie mājas darbi. Savukārt tēvam kārtības sargi atgādināja, ka ir arī citas audzināšanas metodes, piemēram, audzināšanas nolūkā uz laiku liegt internetu vai mobilo tālruni.

Vairāk par šo notikumu lasi Apollo.lv (spied šeit).

114 2 25 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 25

0/2000
Nekur nav teikts,ka mans juniors būtu jānodrošina ar bezmakss internetu 24 h diennaktī. Daudz leksies,atņemšu kompi. Staigās kā daunis- ar plašeti.
0 0 atbildēt