local-stats-pixel fb-conv-api

Zatlera Latvijas diagnozesšovs0

Zatlers nolēmis sasaukt valdībās ārkārtas sēdi, kas notiks šodien pēcpusdienā un tiks translēta TV1 kanālā.

Latvijas sabiedrība ir slima – politiski un ekonomiski - tiek slēgtas darbvietas, slēgtas slimnīcas, slēgtas skolas, cilvēki, nespējot samaksāt parādus par komunāliem maksājumiem, tiek izlikti uz ielas. Īpašumi tiek atsavināti, jo iestājas maksātnespēja- nespēja segt kredītsaistības pret ārvalstu bankām, kas ienākušas Latvijā pelnīt uz Latvijas nespēju rūpēties par Latvijas valsts valstiskajām interesēm.

Latviju īsā laikā uz neatgriešanos pamet izglītoti un darbspējīgi, uzņēmīgi un grūtības pacietspējīgie latvieši ar ģimenēm uz visiem laikiem.

Valsts kase dzīvo no parāda uz parādu ar dzelžainiem procentu maksājumiem ārvalstu ieinteresētām personām saskaņā ar Komerclikumu.

Komunistu politiskie mantinieki Latviju ir nozaguši un atrodas pie varas. Tie ir viņi, kas izzaguši un nozaguši Latviju – pie varas 100 esošie Saeimas deputāti,valdība, kas tagad taisās liet gaužas asaras, tai skaitā Zatlers.

Tā ir kārtējā izrāde tautai- līdzīgs šovs citiem šoviem – nacionālām biliotēkām, likteņdārziem, koncertzālēm, visādiem masu skrējieniem – īsti komunistiskā garā, kur indivīds, latvietis ar savu ģimeni nav nekas. Tādēļ komunisti turpina savu ideoloģiju- dziedošās ģimenes... cinisma kalngals. Dziedošās, Latviju pametošās ģimenes!

Vai man šajā kārtējā komunistu balagānā jānoskatās, vai jādomā kā izdzīvot, nodrošinot nākotnē saviem bērniem izglītību, lai šeit Latvijā nesaimniekotu izglītotie dāņi, angļi, zviedri? Varbūt tādēļ izglītības un veselības aprūpes sistēmas tiek iznīcinātas ?

Zatlers divreiz Dombrovski pierunāja ņemt ārvalstu- SVF, EK aizdevumus. Nākošā gada valsts budžetam ar slepenu līgumu palīdzību starp Latviju un SVF, EK sabiedrības ekonomikas asinsritei tiks nolaistas asinis - 500 000 000 ls, vēl straujāk pasliktinot sociālo sabiedrības stāvokli Latvijā.

Zatlers šodien cenšas slimajai Latvijas sabiedrībai uzstādīt diagnozi pirms kārtējās asins porcijas nolaišanas 500 000 000 Ls apmērā, pasliktinot veselības aprūpes, izglītības sistēmas un valsts drošības un sabiedrības drošības garantijas.

Valsts pienākums, tai skaitā 100 Saeimas deputātu, valdības un Zatlera – nodrošināt ar LR Satversmē noteiktām pilsoņu tiesībām un tiesiskajām interesēm kvalitatīvu Latvijas ne tikai izdzīvošanu, bet attīstību.
1 3 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000