local-stats-pixel fb-conv-api

«Youtube» mācītājs paziņo jaunu pasaules gala datumu4

9 0

Zināms, ka ar pasauli šajās dienās viss nav īsti kārtībā. Vismaz politikā nav. Tramps grābstās gar Irānu, Putins grābstās gar teju visu, un “Brexit” izskatās pēc pilnīgas izgāšanās. Ak jā, un vēl ir šaušalīgs karstums. Vai tas viss reiz beigsies? Kāds sazvērestību teoriju piekritējs un mācītājs paziņojis, ka, jā, cilvēces ciešanas izbeigsies jau piektdien, kad, parādoties Asiņainajam Mēnesim, iestāsies apokalipse.

Kā vēstīts izdevumā “The Express”, vietnē “Youtube” populārais sludinātājs Pols Bīglijs (Paul Begley) mierinoši paziņojis, ka Mēness īpašais stāvoklis varētu liecināt gan par pasaules galu, gan Kristus otro ierašanos uz Zemes vai kaut ko tamlīdzīgu.

“Zini, Dievs mani uzrunāja un jau jūnijā teica, lai es eju vērot Asiņaino Mēnesi, jo tieši man ir jānoskaidro, kas notiek. Es to izdarīju, un atklājās, ka tas būs ilgākais gadsimta Asiņainais Mēness. Tas parādīsies virs Jeruzalemes, un ļaudis nespēs tam noticēt. Tas viss ir atrodams Bībelē, tāpēc jūs vienkārši nevarat atspēkot manis teikto. Viss, ko es saku ir balta patiesība!” sludināja Bīglijs.

Šeit nu patiesi ir jāapbrīno Bīglija pašpārliecinātība. Viņš, šķiet, ir pilnīgi pārliecināts, ka piektdien notiks kaut kas liels, sarūgtinot tos, kuri jau paspējuši saplānot savu nedēļas nogali.

Tiesa, šī nav pirmā reize, kad asiņainā Mēness parādīšanās tiek saistīta ar pasaules galu, tomēr varbūt šī būs pirmā reize, ka apokalipse patiešām iestāsies. Dzīvosim redzēsim.

9 0 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000
Pffff..apokalipse. Viņi tik ātri no manis vaļā netiks.
3 0 atbildēt
Atkal jauns Pasaules gals. Kuro reizi es šito dzirdi un gaidu, bet tā arī nesagaidu
1 0 atbildēt

Viņiem pašiem smiekli nenāk no tā čuguna liešanas?

0 0 atbildēt
Paga paga paga... putins grabstas gandriz gar visu a tranps tikai gar Iranu???? Tramps grabstas gar visu bet putins tikai aizstav to ko negrib atdod vinam. Vismaz rakstu pareizi vareji iesakt...
0 0 atbildēt