local-stats-pixel fb-conv-api

‘’Veiksmes atslēga – atpakaļ pie sevis”0

49 0

Pēdējos gados ir ievērojami pieaugusi interese par meditāciju. Miljoniem dažādu tautību, vecuma grupu, profesiju un dažādu sociālo slānu cilvēku visā pasaulē meditē.

Ikdienas pārslodze, stress, nespēja koncentrēties dēļ nepārtrauktu domu plūsmas (vai haosa), smadzenēs liek cilvēkam meklēt izeju, lai atrastu dzīvē līdzsvaru.

Kā jau minēts sākumā, Transcendentālā meditācija ir ļoti efektīva dziļās relaksācijas tehnika. Tā ir vienkārša un dabiska, viegli un bez piepūles apgūstama.

Nodarbību laikā prāts nomierinās, pāriet arvien smalkākos domāšanas līmeņos un pēc tam transcendē - iziet ārpus smalkākā domāšanas līmeņa, līdz sasniedz visdziļāko līmeni - Domas avotu, transcendentālās apziņas lauku vai tīrās apziņas lauku.

Jūs ienirstat Vienotajā laukā, kur atrodas apziņas bezgalīgās iespējas. Tā sāk paplašināties jūsos un augt, atdzīvinot visu bezgalīgo prāta potenciālu cilvēkā.

Nav svarīgi, kāda ir jūsu izglītība, sociālie uzskati, kultūras tradīcijas - visi šie svarīgie dzīves aspekti, pateicoties regulārai meditācijai, vienmēr tiks bagātināti.

Visas iespējas ir mūsos iekšēji apslēptas, tās tikai jāapzinās.

49 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000