local-stats-pixel fb-conv-api

Valstī pasludināts ārkārtas stāvoklis. Ko par to domā paši valsts iedzīvotāji?9

95 0

Saistībā Covid-19 vīrusa izplatību Latvijā līdz Lieldienām izsludināta ārkārtējā situācija, nosakot virkni stingru ierobežojošu pasākumu, 12. martā pēc valdības ārkārtas sēdes paziņoja amatpersonas.

Kas nozīmē to, ka ārkārtējās situācijas laikā valsts un pašvaldību iestādēm uzdots izvērtēt un iespēju robežās nodrošināt klātienes pakalpojumu sniegšanu attālināti. Lai apmeklētu pirmsskolas izglītības iestādi, vecākiem šodien ir jāiesniedz pirmsskolas izglītības iestādē rakstisks apliecinājums, ka bērns un ģimene nav apmeklējuši Covid-19 skartās valstis vai teritorijas, nav bijuši kontaktā ar Covid-19 saslimušajiem vai kontaktpersonām un vecākiem nav iespēju citādi nodrošināt bērna pieskatīšanu.

Vairāk par to lasi šeit: Latvijā stājas spēkā ar ārkārtējo situāciju saistītie ierobežojumi​

Ko par to visu domā un saka latvieši? Nolēmu atvērt sociālo tīklu «Twitter», lai apskatītos, jo tā ir viena no labākajām vietām, kur atrast cilvēku viedokļus.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
95 0 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000

I čo ? Cilveki slimoja , slimo , un slimos ! Ar gripu , ar spidu un visam parejam zarazam !

Kam lemts notikt - notiks , mazgasim rokas vai dibenus !

Man vairak interese - kadam pasakumam - par aizsegu kalpo šita ažiotaža ? 🤔

15 1 atbildēt

Ideāli!

Beidzot tādiem pāķiem kā man, kas nekur īpaši ārā nelien, ir izteiktas priekšrocības, lai gan, manuprāt, tādas ir bijušas vienmēr, tikai tagad to sapratīs lielais vairums 😆

12 0 atbildēt

Šajā ziņā sabiedrība dalās divās grupās. Vieni ir cilvēki, kas saprot, ka šajā laikā ir jāievēro piesardzība, jāmazgā rokas un jāievēro higiēna, taču neceļ paniku un turpina dzīvot kā līdz šim. Otra kategorija ir megahistēriķi, kuri acīmredzot uzskata, ka pilnīgi visas iestādes ir jāslēdz, jāvelk skafandrs un jālien bunkurā uz nezināmu laiku. Izvēlieties paši, pie kuriem gribat piederēt.

11 0 atbildēt

Manā dzīvē arī nekas nemainīsies.

7 0 atbildēt

👍

2 1 atbildēt

👍

0 0 atbildēt